SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Amaç, öğrencilere katkı

Ferah erkek öğrenci yurdu kermes düzenledi

Son Güncelleme :

1970-01-01 02:33:38

Amaç, öğrencilere katkı

Türkiye eğitim ve Kültür Derneği Batman Şubesi tarafından Ferah erkek Öğrenci yurdunda kalan yaklaşık 100 Öğrenci yararına kermes düzenlendi. Kermesin bir hafta süreceği ve elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi. Yatılı yurtlarda eğitim gören öğrenciler yararına yapılan kermesle elde edilen gelirle öğrencilerin Yüzünü güldürmeye devam ederken, bu kapsamda eski ilçe Otogarı karşısında bulunan Türkiye Eğitim ve Kültür Derneği Batman Şubesi Ferah erkek Öğrenci yurdu, anlamlı bir kermese imza attı.  Yurtta kalan yaklaşık 100 öğrenci yararına yardım kermes düzenlenirken, yardım kermesinde ev yemekleri, her türlü tatlı çeşitleri yanı sıra Akdeniz Toros ürünleri ,et, tavuk döner ve el emeği giyim çeşitleri reyonlarda yerini aldı.

8 KEZ KERMES DÜZENLENİYOR

Konuyla ilgili konuşan Ferah talebe yurt Müdürü Murat Bakır, ”8.cisini düzenlediğimiz Kermes bir hafta devam edecek bu kapsamda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza, düzenlediğimiz kermeste bizleri yalnız bırakmayan Batman halkına teşekkür ederiz. Kermeste elde edilecek gelirlerle, yurtta kalan 100 erkek öğrencimiz destek amaçlı verilecek” dedi. (Mehmet İslamoğlu)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.