SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Ramazan, dolu dolu geçecek

Son Güncelleme :

1970-01-01 02:33:38

Ramazan, dolu dolu geçecek

 

Belediye, önümüzdeki Ramazan ayında iftar çadırı ve Ramazan etkinlikleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda, iftar çadırı için Kızılay ile birlikte çalışacak olan Belediye, her gün binlerce kişiye iftar yemeği verecek.

Alınan karar Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi. Alınan kararda şu ifadelere yer verildi “Belediye Başkanlığımız tarafından Türk Kızılayı Şube Başkanlığı’nın ilimizde 2018 yılı Ramazan Ayı münasebetiyle yapılacak etkinliklerde kurulacak olan iftar çadırı ve Ramazan Ayı ikramları konusundaki destek taleplerine ilişkin öneri üzerinde yapılan görüşme neticesinde; Türk Kızılayı Batman Şube Başkanlığı’nın talep yazılarında; ilimizde 2018 yılı Ramazan Ayı münasebetiyle yapılacak etkinliklerde kurulacak olan iftar çadırı ve Ramazan Ayı ikramları için destek talep etmektedir. Belediye Başkanlığımız ve Batman Kızılay Şubesi ile meclis kararı imzalanan protokole Ramazan ayı içerisinde iftar çadırları ve ikram noktalarının kurulmasının ve bunun şartlı bağışlar kapsamında Kızılay Batman Şubesi tarafından organize edilmesinin ek madde olarak eklenmesine oy birliği ile karar verildi” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.