SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Emekliler ‘konut’ istiyor

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, önceki gün üyelere iftar yemeği verdi.

Son Güncelleme :

2018-06-13 10:54:24

Emekliler ‘konut’ istiyor

İftar yemeğinde konuşan Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, emeklilerin konut taleplerinin karşılanmasını istedi. Ekmen, “Bizim öncelikli siyasi partililerden bazı beklentilerimiz var. Şu ana kadar Emekli TOKİ’de 1.633 konut yapıp üyelerimize  teslim ettik  ama bunlarda yeterli gelmedi şu an 12 bin 820 üyemiz var ve bu üyelerimizin çoğu da  konut istiyor. Bu nedenle konut isteyen üyelerimiz için başta sayın Valimiz Ahmet Deniz, sayın  Milletvekillerimizden Belediye Başkanımızdan destek bekliyoruz” dedi.

MAAŞLARIMIZDAN KESİNTİ OLUYOR

Ekmen, “özellikle Emekli kardeşlerimizin intibak yasası var. 2000 yılından sonrası emeklilerin aldıkları Maaşlarıyla ilgili bu yasanın bir an evvel hayata geçirilmesini istiyoruz, ayrıca hastaneye Emeklilerimiz gittiğinde katkı payı kesiliyor bu kesintinin de bir an önce kaldırılmasını istiyoruz” dedi. Emekliler Derneği olarak ilk kez iftar yemeği verdiklerini ve katılan herkese teşekkür eden Ekmen, emeklilerin sorunlarını anlatma imkanı bulduklarını söyledi. (İsmail Güneş)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.