SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Şimşek: Hakkınızı helal ediniz

Başkan Erdoğan yeni sistemin ilk kabinesi belli oldu. 61, 62 ve 63. Hükümetlerde Maliye Bakanı, 64. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev alan Batmanlı Mehmet Şimşek yeni kabinede kadro dışı kaldı.

Son Güncelleme :

2018-07-10 14:11:06

Şimşek: Hakkınızı helal ediniz

Uzun bir süredir merakla beklenen Mehmet Şimşek’in durumu, önceki gün yeni kabinenin açıklanmasından sonra netlik kazandı ve hemşehrimiz Şimşek, bundan böyle kabinede görev almayacak.

ESKİ BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK’TEN VEDA MESAJI

AK Parti hükümetlerinde önemli görev üstlenen hemşehrimiz Şim şek, sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayınladı. Şimşek, mesajında “Kişiler geçici, aslolan aziz milletimize hizmettir. 11 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğüm bakanlık görevim sona erdi.

Bana, ülkeme hizmet etme ve babamın vasiyetini yerine getirme fırsatı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim. Siyasette özellikle ilk göz ağrım Gaziantep ve baba ocağım Batman’daki bütün hemşerilerime ve aziz milletimize destekleri için teşekkür ederim. Bu vesileyle yeni kabinemizi tebrik eder, bayrağı devralan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni dönem ülkemize hayırlı olsun. Siyasete adım attığım 2007’den beri geride bir hoş seda bırakmaya gayret ettim. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz çalıştık. Bugün görevimi yeni arkadaşlara onurla devretmenin huzuru içindeyim.

Lütfen hakkınızı helal ediniz. Hoşçakalınız...” (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.