SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Çocuklara spor malzemeleri dağıtıldı

Çocuklar Batman Belediye Spor Kulübü, Belediye Spor Kompleksinde spor kurslarında yıl boyu eğitim gören sporcular için malzeme dağıtım töreni düzenlendi.

Son Güncelleme :

2018-07-11 13:06:00

Çocuklara spor malzemeleri dağıtıldı

 

VALİ, BELEDİYEYİ TEBRİK ETTİ

Aydınkonak Spor tesislerinde düzenlenen törene Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin ve Sabri Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Belediye Birim Müdürleri, antrenör ve sporcular katıldı. Malzeme dağıtım töreninde konuşan Vali Ahmet Deniz, gençlerimizin dünya şampiyonasına katıldıklarını ve altın madalya ile ülkemizi temsil ettiğini belirterek, Batmanlı sporcuların büyük başarılara imza atabilecek potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Vali Deniz, yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibini kutladı.

 

19 BRANŞTA 7 BİN 600 SPORCU

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Başkan Vekili Aksoy ise, Belediye Spor Kompleksi ve Belediye Spor tesislerinde geçen yıl başlatılan sporsal faaliyetlerin bu yıl da devam ettiğini belirterek yapılan sportif faaliyetler hakkında ilgili bilgi verdi. Belediye kurslarında yıl boyu eğitim gören 19 branşta toplam 7 bin 600 kişinin kurslardan faydalandığına dikkat çeken Başkan Vekili Aksoy, değişik branşlarda eğitim gören çocuklarda spor altyapısı için büyük bir potansiyelin olduğunu belirtti. Sporda başarılı olan gençlerin hayatın diğer alanlarında da başarı gösterdiğini hatırlatan Başkan Vekili Aksoy, bu hizmetlerin hız kesmeden devam etiğini kaydetti. Konuşmaların ardından sporculara malzemeleri törenle dağıtıldı. (Bülten Haberi)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.