SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Dağaşan ve Kanağı imza attı

Dış transferde çalışmalarına devam eden Batman Petrolspor, Düzyurtspor’dan Nurullah Dağaşan ve talihsiz bir sakatlı atlatan Batmanlı genç futbolcu Yusuf Kanağı ile sözleşme imzaladı.

Son Güncelleme :

2018-07-12 14:00:43

Dağaşan ve Kanağı imza attı

Ard arda transferlerini açıklayan Batman Petrolspor, son olarak başarılı sağ ve sol kanat oyuncusu Nurullah Dağaşan’ı kadrosuna kattı. Kariyerinde 260 maça 27 yaşındaki tecrübelü futbolcu 2013 -2014 sezonunda da Petrolspor’un şampiyonluk 2 puan farkla kaçırdığı grupta Düzyurt fomasıyla kupayı kazanarak 2. Lige çıkan kadroda yer almıştı. Şampiyon olduğu Düzyurtspor’da forma giyen Nurullah Dağaşan, köklü ve marka değeri olan Petrolspor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte  başarılı olmak için çaba harcayacaklarını belirtti.

YUSUF KANAĞI SAHALARA DÖNDÜ

Geçen sezon Petrolspor’un Erzurum kampında sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kalan Batmanlı Yusuf Kanağı, Petrolspor ile 3 yıllık anlaşma yaptı.  Batmanlı gençlere önem verdiklerini belirten Petrolspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan yapılan son transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, “teknik heyetimizin raporları doğrultusunda kadromuzu kuruyoruz. Yusuf Kanağı ve Nurullah ile kadromuz daha da güçlendi. Her iki futbolcunun da Petrolspor’a katkı sunacaklarına inanıyorum.” ifadelerini kullandı. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.