SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Kozluk’ta Sosyal Hizmet Birimi açıldı

İlimize bağlı en büyük ilçe konumundaki Kozluk’ta, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve yeni açılan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden İlçe Kaymakamı Osman Bilici, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme :

2018-07-19 13:11:50

Kozluk’ta Sosyal Hizmet Birimi açıldı

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Çiftçi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Deniz Gergin tarafından karşılanan Kaymakam Bilici, kurumlardaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Eski Hükümet Konağı binasında yeni açılan Kozluk Sosyal Hizmet Merkezi hizmet binası ile ilgili kurum müdürü Kadir Çiftçi ile görüşen Bilici, yeni kurumun bir an önce hizmete girmesi için yetkililere talimat verdi. Sosyal Hizmet Merkezi’nde incelemelerde bulunduktan sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na geçerek hizmet birimlerinde incelemelerde bulunan Bilici, kurum çalışanları ile görüşerek vatandaşlarımızın devlet ile temasa geçtiği yerlerin kamu kurumları olduğunu, kamu çalışanlarımızın kamu hizmet standartları çerçevesinde profesyonelce vatandaşlarımıza hizmet sunmaları gerektiğini ifade etti. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.