SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

TP MÜDÜRÜ DEMİR’DEN BALKAN ŞAMPİYONUNA ÖDÜL

TP Müdürü, Bosna Hersek’te Güreş dalında Balkan Şampiyonu olan Özgür Gök’ü tebrik ederek Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Son Güncelleme :

2018-09-14 12:16:15

TP MÜDÜRÜ DEMİR’DEN BALKAN ŞAMPİYONUNA ÖDÜL

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir Bosna Hersek’te Güreş dalında Balkan Şampiyonu olan Özgür Gök’ü tebrik ederek Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. Şampiyonu makamında ağırlayan Demir: “Yarının teminatı olan Batmanlı kardeşlerimizin milli mayo altında uluslar arası turnuvada ülkemizi ve Petrolspor’u en iyi şekilde temsil ederek bizi mutlu etti. Özgür Gök kardeşimiz 13-15 yaş kategorisinde rakiplerini tek yek yenerek şampiyon olması büyük başarıya imza atmıştır. Bize bu başarıları yaşatan yönetici arkadaşlarım başta olmak üzere teknik heyet ve sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.