SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BABASININ SİLAHIYLA ASKERLERLE ÇATIŞTI

Sason ilçesinde babasının silahını alıp kaçan genç, güvenlik güçleriyşe çatışmaya girdi.

Son Güncelleme :

2018-09-20 19:57:58

BABASININ SİLAHIYLA ASKERLERLE ÇATIŞTI

Sason ilçesinde babasının silahını alıp kaçan genç, güvenlik güçleriyşe çatışmaya girdi. 23 yaşındaki genç, girdiği çatışmada hayatını kaybetti. Konu hakkında valilikten yapılan a.çıklamada “20 Eylül 2018 Perşembe günü saat 09:20 sıralarında Batman ili Sason ilçesi Sarıyayla köyünde ikamet eden M.B. isimli şahıs aynı evde ikamet eden Güvenlik Korucusu olan babası A.B.’ye zimmetli Kalaşinkof silahı izinsiz alıp, Sarıyayla Köyünden Sason ilçesi istikametine giden 34 ...... plakalı minibüsü durdurarak, araç sürücüsü ve yolcuları indirmek süetiyle aracı gasp etmiştir.

Bahse konu aracın Derince Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı Çakırpınar köyü mevkiinde terk edilmiş olarak ele geçirilmesi üzerine, Sason İlçe Jandarma Komutanlığı ile Derince Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı devriyeler ve Güvenlik Korucuları vasıtasıyla şahsın yakalanması için arama başlatılmış, saat 14:40 sıralarında Çakırpınar Köyü Han mezrası civarında görülmüştür.

Saat 16:00 sıralarında şüpheli M.B.’nın elinde bulunan silahla görevli Jandarma personeli,Güvenlik Korucuları ve amcasına ateş açması üzerine Güvenlik Korucuları tarafından karşılık verilmiş ve şüpheli olay yerinde karın bölgesinden vurularak etkisiz hale getirilmiş olup yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak ölmüştür. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.