SON DAKİKA
hava
Google News

2.500 kişiye aşure

Muharrem ayında kutlanan Aşure Günü dolayısıyla hazırlıklarını eksiksiz tamamlayan Batman Belediye Başkanlığı, bu özel gün nedeniyle Atatürk Parkı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Son Güncelleme :

2018-09-21 12:43:21

2.500 kişiye aşure

Vatandaşlara yapılan aşure ikramına Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy da katıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye aşure ikramında bulunulan stantta Başkan Vekili Aksoy, vatandaşlarla birlikte aşure yedi. Muharrem ayı aynı zamanda Aşure Günü’nün de habercisi olduğunu söyleyen Başkan Vekili Aksoy, Belediye olarak günün anlam ve önemine binaen, aşure dağıtımını gerçekleştirdiklerini açıkladı. Aksoy, yapılan etkinliğin ardından Belediye çalışmalarını yerinden incelemek üzere Atatürk Parkı’ndan ayrıldı. (İsmail Güneş)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.