SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Selçuk Özgün “Hizmete talibim”

31 Mart 2019 tarihinde yapılması muhtemel Yerel Seçimlere 6 ay kala, Batman genelinde muhtar adayları belirlenmeye başladı. Bunlardan biri Beşiri ilçesinde Milli Egemenlik Mahallesine muhtar adayı olan Selçuk Özgün oldu.

Son Güncelleme :

2018-09-24 15:10:32

Selçuk Özgün  “Hizmete talibim”

 

Mahalleye hizmet götürmek için muhtar adaylığını açıklayan Özgün “hizmet etmeye, hizmet götürmeye talibim” dedi. Muhtar adaylarının son zamanlarda arttığı Beşiri ilçesinde ilk basın açıklamasını yapan Selçuk Özgün “Milli Egemenlik Mahallesine daha fazla hizmet götürmek, halkımızın sorunlarına daha fazla duyarlılık göstermek ve halkımız ile ilçe idarecileri arasında köprü vazifesinde bulunmak amacıyla muhtarlık adaylığımı açıklıyorum. Tek gayem, halkımıza ve mahallemizde ikamet eden insanlara her türlü konuda yardımcı olmaktır” dedi. (Numan Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.