SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

AHŞAP’TAN SANATA!

Batman ve bölgede ahşap ve mobilya işçiliğinde, ‘Seven Ahşap’ tarih yazıyor.

Son Güncelleme :

2018-09-30 12:22:57

AHŞAP’TAN SANATA!

20 yıldır ahşap ürünlerinden kamelya, oturma bankı, masa-sandalye, sedir, çatı, ahşap ev mutfak dolapları, vestiyer, yatak oda takımları ve her türlü ihtiyaç ürünleri imal eden 20 yıllık usta Enver Seven, adeta ahşaptan sanat eserleri üretiyor. İlimiz Kültür Mahallesi 50. Cadde No: 14 menekşe apartmanı altı Halk Eğitim Merkezi karşısında faaliyet gösteren Seven Mobilya ve Ahşap, birbirinden güzel ürünlerle ahşaptan sanat eserleri var ediyor. Batman ve bölgede ahşap ve mobilya işçiliğinde, ‘Seven Ahşap’ tarih yazıyor. Ahşaba adeta hayat veren firma, kısa zamanda Batman ve bölgenin vazgeçilmez markası oldu. Sahipliğini tecrübeli mobilya ustalarından Enver Seven’in yaptığı ‘Seven Ahşap’ 20 yıldan bu yana doğa sevenlerin vazgeçilmez adresi olmayı başardı. Endüstri Meslek Lisesinde ahşap ile tanıştığını belirten Enver Seven, bunu kendisine meslek ve sanat haline getirdiğini söyledi. Ceviz, Meşe, Gürgen, kestane, Ihlamur, Dişbudak ve tüm ağaç çeşitlerini işçilik ve sanatla birleştirerek farklı tasarımlar ortaya çıkardıklarını belirten Enver Seven, Batman’dan kaliteli işçilik ve tasarımlarından sonra, benzer çalışmalarının Ankara’da yapıldığını söyledi.

KAMELYA VE SEDİR GÖZDE

Batman’da son zamanlarda kamelya ve sedirlerin büyük rağbet gördüğünü belirten Enver Seven, Pergole, bank, masa, sandalye, koltuk, mobilya ve tüm ağaç ürünlerine rağbetin arttığını söyledi. Seven; “Cafe sektörü, taziye evleri, villaların merdivenleri, mobilya takımları ve aklınıza gelebilecek tüm ağaç işlerini büyük bir ustalıkla yapıyor ve garantili satıyoruz” diye konuştu.

KALİTELİ İŞÇİLİK VE UYGUNLUK

Firmalarında kaliteli işçilik ve uygunluğu ön planda tuttuklarını belirten Seven; “Müşterilerimiz bunu iyi bilsin ki, ağaç işlerinde kesinlikle çivi olayı yoktur. Tamamen geçirmelidir. Ağaç ürünleri kalite ve sağlıktır. Kurulduğumuz günden bugüne bölgeye sağladığımız güvenli hizmet, çevremize olan katkımız, Batman ve bölge pazarlarında tanınan önemli bir değer olduk. Dünyada gelişen teknolojiyi sürekli takip ediyoruz. Ahşap, doğaya saygısı ile günümüzde sektörümüzde yenilikçi ve dinamik adımlarını sürdüren köklü bir işletme haline geldik. Bunun içinde gururlu ve onurluyuz” dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.