SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Hastane otoparkına çözüm bulunamıyor

46 bini geçen trafikteki araç sayısı ile bölgede en fazla motorlu araca sahip olan Batmanda, neredeyse her yerde otopark sorunu yaşanıyor.

Son Güncelleme :

2018-10-01 10:40:00

Hastane otoparkına çözüm bulunamıyor

Özellikle kentteki hastane çevrelerinde araç park etmek çoğu zaman mümkün olmuyor. Bunlardan biri de Batman Bölge Hastanesi bahçesi, haftanın 7 günü tıka basa dolu. Günde 5 bin hasta ve hasta yakını ile birlikte, 500 civarında personel ve çevre esnafının araçlarını hastane bahçesi ve oto parkında bırakması nedeniyle zaman zaman sıkıntı had safhaya ulaşıyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, bazen hastaları içeri götürmede zorluk yaşadıklarını belirterek araç istifine bir çözüm bulunmasını istediler. Muhabirlerimize konuşan Memduh Çapan “Hastane bahçesi hafta içi adeta tıklım tıklım, haftasonu da aynı sıkıntı var. Poliklinik girişini sağlayan yolun neredeyse tamamı sağlı sollu arabaların park alanı olmuş durumunda. Tekerlikli sandalye ile oraya girmek isteyen yaşlı ve engelli hastalar için adeta çile konumunda. Hastane çalışanlarının yanı sıra gelen hastaların arabaları ve orada bulunan esnafın arabalarını park etmesi hastaneye giden hastaların klinik girişine girmeleri eziyet haline gelmeye başladı. Hastane yönetiminin b konuya bir an evvel el atması gerekiyor” şeklinde konuştu. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.