SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

HELE ŞÜKÜR!

Batman Petrolspor, 2018 – 2019 sezonunun 6. haftasında galibiyetle tanışmayı başardı.

Son Güncelleme :

2018-10-07 15:12:27

HELE ŞÜKÜR!

İstanbul’da Şile Yıldızspor’un konuğu olan Petrol, Hasan Ahmet Sarı (2) ve Bedirhan Çelik’in golleriyle zorlu deplasmandan 3-1’lik galibiyetle Batman’a döndü.

Cumartesi günü Şile stadyumunda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Petrolspor, henüz 3. dakikada Hasan Ahmet Sarı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Erken gelen golün ardından motivasyonu artan Petrolspor, bu kez 10. dakikada yine Hasan Ahmet Sarı’nın golüyle Şile Yıldızspor filelerini havalandırarak farkı ikiye çıkardı. Art arda bulduğu gollerle deplasmanda rahat bir nefes alan kırmızı – beyazlılar, 30. dakikada Tolunay’ın golüne engel olamayınca fark bire indi.

BEDİRHAN SKORU TAYİN ETTİ

İlk devreyi 2-1 önde kapatmayı başaran temsilcimiz, ikinci devrede disiplinli bir oyun sergileyerek skor üstünlüğünü korumayı başarırken, karşılaşmanın 88. dakikasında sahneye çıkan bir diğer golcü oyuncu Bedirhan Çelik, meşin yuvarlığı filelerle buluşturarak altın değerindeki ilk üç puanı Petrolspor’un hanesine yazdırdı. Temsilcimiz, 3-1’lik skorla sezonunun ilk galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti. Öte yandan İstanbul’da faaliyet gösteren Dark Reds ve Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği de kırmızı – beyazlı ekibi maç boyunca destekleyerek galibiyette pay sahibi oldular. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.