SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BATMANLILAR DERBİ MAÇINDAYDI

Batmanlı gençlerin İstanbul gezisi ile Fenerbahçe – Galatasaray derbisi görülmeye değerdi.

Son Güncelleme :

2018-11-04 16:05:17

BATMANLILAR DERBİ MAÇINDAYDI

Batmanlı gençlerin İstanbul gezisi ile Fenerbahçe – Galatasaray derbisi görülmeye değerdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Sosyal Uyum ve Gençlik Katılım Projesi’ kapsamında Batman Gençlik Merkezinden 20 genç, önce İstanbul’un tarihi yerlerini gezdiler. Ardından Türk Telekom Arena stadında Galatasaray -Fenerbahçe derbisini kendilerine ayrılan özel bölümde izleme fırsatı buldular.

EREN VE BARAN GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

İstanbul gezisi ve derbi müsabakasında gençleri yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Gençlik Merkezi Müdürdü Musab Baran, bu tür organizasyonların önemli olduğunu ve devamının gelmesi için girişimlerinin devam edeceğini ifade ettiler. İl Müdürü Eren; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Genel Müdürlüğümüzün böylesi anlamlı bir projede Batmanlı gençlerimizi önemsemesi bizleri son derece mutlu etmiştir. İstanbul’u ilk kez gören gençlerimiz var. Onların gözlerindeki o heyecan ve mutluluk gerçekten görülmeye değerdi. İnşallah en kıza samanda farklı bir projeyle yeni gençlerimizi gezdirme imkânı buluruz. Emeği ve katkısı geçen herkese gençlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.