SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KARİYERLİ HOCAMIZ GELDİ...

Son Güncelleme :

2018-11-08 17:41:33

KARİYERLİ HOCAMIZ GELDİ...

Bugün sabah saatlerinde Petrolspor’un servis ettiği bir haberi gördüm; “Yeni teknik direktörümüz Tahir Alegöz” diye. Tahir hocamızı Petrolspor’u yakından takip edenler bilir, geçtiğimiz sezon Batmanlı Teknik Direktör Tarık Yurttaş’ın yardımcısı olarak görev yapmıştı. 

Sezon sonunda Tarık Yurttaş ile yollarını ayırdıklarını duyuran Başkan Ekrem Konaç, “Petrolspor’un başına kariyerli bir teknik direktör getireceğiz” demişti. Bu cümleyi sık sık kullanan başkan, yaptığı birçok görüşmenin ardından futbolculuk geçmişi olmayan ama teorik olarak birçok eğitim alan Mehmet Ak’ı takımın başına getirdi. Mehmet Ak’ı hepimiz biliriz, sezon öncesinde çok iddialı açıklamalarla ortalığı toz duman eden hocamız, 7 hafta sonunda sadece aldığı 1 galibiyet neticesinde bir gün ansızın valizini toplayıp kenti terk etti. 

Bu beklenen istifanın ardından takımın başına kulübün Sportif Direktörü Batmanlı Mehmet Gönülaçar ve Batmanlı yardımcıları Emin Tosun ile Resul Özturan getirildi. Batmanlı hocaların takımı çıkardığı üç maçta Petrolspor iki galibiyet ve bir mağlubiyetle toparlanırken, takımın mücadelesi de herkesin takdirini topladı. 

Hakikaten geçici süreyle görevi devralan Mehmet Gönülaçar ve ekibinin çaba ve gayretleri takdire şayandır. Tabi bu süreçte de Petrolspor, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyordu. Hatta Antalya’da ikamet eden Batmanlı Teknik Direktör Orhan Kapucu, kente gelerek kulüp ile görüşüp, takımı Tepecikspor maçında çıplak gözle izledi ve net olarak söyleyebilirim; yeni teknik direktör Kapucu olacaktı, görüşmelerde ne olduysa her şey tersine döndü. 

Bugün gelinen noktada ise; Petrolspor kulübü resmi bir açıklama yaparak, teknik direktörlük koltuğuna geçtiğimiz sezon Tarık Yurttaş’ın yardımcılığını yapan Tahir Alegöz’u getirdiğini belirtti. Şunu belirtmek istiyorum; Tahir hocamıza, kendisiyle birlikte görev yapacak olan Emin Tosun ile Resul Özturan hocalarımıza ve hatta teknik heyet ile sürekli fikir alışverişinde bulunacak olan Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar’a güveniyorum. 

Yalnız Başkan Ekrem Konaç’ın Tarık Yurttaş’ı gönderdikten sonra sezon öncesi yaptığı her açıklamada, “takımın başına kariyerli bir hoca getireceğiz” cümlesinden bugün takımı Tarık Yurttaş’ın yardımcısına teslim ettiğini açıklaması, anlayamayacağımız kadar bir hayli ilginç!

Şimdi durumu sayın başkana soracak olursak, muhtemelen durumu izah edecek bir açıklaması olabilir. Ancak sporda geçmişe dönük anılar konuşulduğunda kimse detaylara takılmaz herkes sonuçları konuşur, tıpkı şuan bizim yaptığımız gibi ve maalesef bu olay benim hafızamdaki trajikomik klasörünün en afili noktasında yerini aldı. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.