SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BAŞKAN UÇAR; “AMACIMIZ, BİR AN ÖNCE SUYU ULAŞTIRMAK”

Sason İlçesinde Belediyenin en büyük projesi olan su proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Son Güncelleme :

2018-11-16 11:41:43

BAŞKAN UÇAR; “AMACIMIZ, BİR AN ÖNCE SUYU ULAŞTIRMAK”

Sason İlçesinde Belediyenin en büyük projesi olan su proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin yarım asırlık su sorununun çöüzümünü sağlayacak olan projenin erken bitirilmeye çalışıldığını belirten Belediye Başkanı Cuma Uçar, “amacımız, kış tam bastırmadan bir an önce ilçemizi suya kavuşturmaktır” dedi. Uçar, “olumsuz hava şartlarında vatandaşlarımızın elli yıllık su ihtiyacını karşılayacak İlçemizin su isale hattı çalışmaları durmaksızın devam ediyor. Her türlü Olumsuz hava şartlarında çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız bir an evvel su isale hattımızı tamamlayıp İlçemizi su sıkıntısından kurtarmaktır. İnşallah su isale hattımız bitikten sonra ilçemizin 50 yıllık su ihtiyacını giderecek” dedi. İlçenin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan projenin devam ettiğini ifade eden Başkan Uçar, çalışmaların birkaç ay içinde bitirileceğini söyledi.  Uçar, ilçede deki nüfus artışını da göz önünde bulundurarak, yenilenecek su isale hattı ile Sason’un 2052 yılına kadar su sorunu yaşamayacağını söyledi.

“UZUN YILLAR SU SORUNU YAŞANMAYACAK”

Projeyi yerinde denetleyen Uçar, "İlçemizin en büyük sorunu olan su sorunumuzu girişimlerimiz sonucunda İller Bankası desteği ile önümüzdeki günlerde yenilenecek su isale hattımız ile inşallah 2052 yılına kadar sorun olmaktan çıkarmış olacağız. Bu ilçemiz için çok önemli bir projedir. İsale hattının yenilenmesi için anlaşmaya vardığımız firmaya yer teslimini yaptık. Önümüzdeki günlerde hızla çalışmalara başlayacaklar. Su isale hattımızın tamamlanmasının ardından da Derince grup köy yolunun asfaltlanma çalışmaları da yapılacak. İlçemizin daha refah, daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.