SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BÜYÜK YARA!

Son Güncelleme :

2018-11-25 16:43:54

BÜYÜK YARA!

Sahasında Artvin Hopaspor’u ağırlayan Petrolspor, iyi başladığı maçın 25. dakikasında 1-0 geriye düştü. Skor dezavantajına rağmen üstünlüğünü elinde tutmaya devam eden Petrolspor, beraberlik ve galibiyet için her şeyi yaptı. Ancak iki topu direkten dönen kırmızı – beyazlılar, meşin yuvarlığı bir türlü filelerle buluşturamadı. Geçtiğimiz hafta Nazilli’ye iki puanı hediye eden Petrol, bu kez üç puanı sahada bırakarak büyük bir yara aldı.

Dün saat 13.00’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz, oyunuyla taraftara güven verdi. Her şeyin yolunda gitti dakikalarda kalesinde golü gören Petrolspor için bu dakikadan sonra maç adeta kâbusa dönerken, yediği golün ardından ataklar geliştiren temsilcimizin ilk yarıda bir topu direkten döndü. Devreyi geride kapatan kırmızı – beyazlılar, ikinci yarıda da gol için yüklemeye devam etti. Ancak savunmada adeta etten duvar ören Artvin Hopaspor defansı, Petrolspor’un tüm ataklarını bertaraf etmeyi başardı. Maçın son çeyreğinde yüklenmeye devam eden Petrolspor’un bir topu daha direkten dönerken, iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın beş dakika uzatılmasına rağmen golü bulamayan temsilcimiz, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 13 hafta sonunda 16 puanla 11. sıraya gerileyen Petrolspor, önümüzdeki hafta 19 puana sahip Adana ekibi Kozan Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.