SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

“Batmanı birlikte imar edeceğiz”

Son Güncelleme :

2018-12-02 14:53:42

“Batmanı birlikte imar edeceğiz”

AK Parti adayı Güneştekin; “Batmanı birlikte imar edeceğiz”

1 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Batman adayı olan Murat Güneştekin, kalabalık bir partili grup tarafından havaalanında karşılandı. Milletvekili Ziver Özdemir ile partililere seslenen Güneştekin, “Batman'ı siz değerli Batman halkıyla imar edeceğiz. Batman'ı sözde değil, özde hep birlikte büyüteceğiz” dedi. Konvoy eşliğinde parti binası önüne gelen Güneştekin ve Özdemir, burada bir konuşma yaptı. Milletvekili Özdemir,Batman halkının desteğiyle Batman Belediyesini ak belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. Batman’ın çok büyük hizmetlere layık olduğunu belirten Özdemir, Batman’a bu hizmetin kendilerinin getirilebileceğini ifade etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZ TEVECCÜH ETTİ”

Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin,AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teveccühü ile aday olduğunu söyledi. Dünyada marka olmuş Ak Belediyeciliği yıllarca ihmal edilmiş Batman'da hayata geçireceklerini kaydeden Güneştekin, şöyle konuştu: "Batman'ı sizlerle imar edeceğiz. Batman'ı sözde değil, özde birlikte büyüteceğiz. Batman'ın sorunlarına hakimiz. Yıllarca bir sürü kamu yatırımı oldu ama sizlerin de bildiği üzere yerel ayağında hep bir eksiklik oldu. Son 2 senede kayyum belediyesi tarafından gözle görünür şekilde güzel hizmetler yapıldı. Bunların devamı niye olmasın. Biz hizmete sevdalıyız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti yönetimi Batman'da yerel yönetimin güçlendirilmesi ve kente büyük hizmetlerin yapılması noktasında bize bu görevi verdi. Sizler de bize inanıp destek verirseniz Batman'ı hak ettiği yere getireceğiz. Bizim derdimiz halka hizmettir. Makam mevkiler geçicidir" dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.