SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BESYO 2.LİGDE

Son Güncelleme :

2018-12-17 11:38:26

BESYO 2.LİGDE

İlimizi Voleybol 2. Liginde temsil eden BESYO spor kulübü, oynadığı karşılaşmalarda göz dolduruyor. Son olarak Muş Yetiştirme Yurdu’nu 3-2’lik setlerle yenmeyi başaran temsilcimiz, çıkışını sürdürdü. Kulüp Başkanı Ahmet Özaydın ve antrenör Selman Aslan hiçbir destek olmadan ligte başarı elde ettiklerini ifade ettiler.

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Özaydın ve Aslan yaptıkları açıklamada; “Batman ilimizi voleybol 2. Liginde en iyi bir şekilde yıllardır temsil ediyoruz. Genç ve tecrübeli bir kadromuz var. Amacımız kısa zamanda 1. Lige yükselmek ve Batman’da voleybol sporunu hak ettiği yere getirmektir. Ancak ilimizin mülki amirleri, yerel yönetimler, iş adamları, STK, Oda ve firmaların bize destek olmaması bizleri ve sporcularımızı ciddi anlamda üzmektedir. Destek olursa daha başarılı olacağız.” diye konuştular. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.