SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

GENÇLERE, KOSGEB EĞİTİMİ

Son Güncelleme :

2019-01-03 13:22:42

GENÇLERE, KOSGEB EĞİTİMİ

Batman Gençlik ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezinde, gençlerin talebi üzerine KOSGEB destekli girişimcilik kursu açıldı. Verilen ‘Girişimcilik Kursuna’30 genç katılım sağladı. 5 gün süren eğitimin sonunda başarılı olanlara KOSGEP tarafından verilecek belgeyle, kendi işlerini kurmak isteyen gençler 50 bin TL’ye kadar hibe sağlanabilliniyor.

“GENÇLER YATIRIM YAPMALI”

Batman’lı gençlerin belirli bir yaştan sonra sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve birçok alandaki faaliyetlerinin yanı sıra istihdama yönelikte eğitilmelerinin önemli olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, gelen tüm talepleri olumlu bir şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “KOSGEB ile birlikte Gençlik Merkezimizde 30 gencimize ‘Girişimcilik Kursu’ verilmesini sağladık. 5 gün boyunca tüm kursiyerlere ikramlarımız oldu. Belge almaya hak kazanan gençlerimizin ileride başarılı bir yatırımcı ve iş adamı olmaları en büyük temennimizdir.” diye konuştu. Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran ise, gençlerin akıllı, zeki ve girişimci ruhlarının sürekli ön planda olduklarını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.