SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

AH PETROL AH!

İkinci devrenin ilk maçında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor deplasmanına konuk olan Batman Petrolspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1’lik üstünlüğü yakalamasına rağmen, 76. dakika kalesinde gördüğü gol nedeniyle bir puana razı oldu.

Son Güncelleme :

2019-01-20 18:02:40

AH PETROL AH!

Dün saat 13.00’da Karaköprü Faruk Çelik Stadyumunda oynanan zorlu karşılaşmada ev sahibi takım, henüz 7. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Erken gelen golle sarsılan temsilcimiz Petrolspor, hızlı toparlanarak yeniden oyuna ortak olmayı başardı. İlk devreyi geride kapatan kırmızı – beyazlılar, ikinci devrenin başında Bedirhan Çelik ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Beraberlik golünün ardından özgüven kazanıp tempoyu yükselten Petrol, 68. dakikada yine golcü oyuncusu Bedirhan ile deplasmanda üstünlüğü ele alan ikinci golü buldu. Maç bitimine 20 dakika kala 2-1 öne geçen temsilcimiz, Karaköprü tribünlerindeki Batmanlı futbolseverleri adeta sevince boğarken, bu mutluluk uzun sürmedi. Taraftarının desteğiyle olgun ataklar geliştirmeye başlayan Karaköprü, 76’da  maalesef skoru eşitledi.

MEHMET SAÇ BAŞ YOLDURTTU

Üst üste gelen gollerle 2-2’lik skorun yaşandığı karşılaşmada temsilcimiz, son çeyrekte rakibine oranla galibiyeti daha çok arzulayan taraftı. Karaköprü Belediyespor kalesine etkili ataklar geliştiren Petrolspor’da Mehmet Bağlı, skor 2-1 iken kaçırdığı net golün ardından bu kez karşılaşma 2-2 devam ederken, bir golü ofsayt gerekçesiyle verilmezken, net bir pozisyonundan da yararlanamadı. 79. dakika topu filelerle buluşturan Mehmet ofsaytta yakalanırken, 85’te ise kalecinin çeldiği topu kaleye 5 metre mesafede önünde bulan Bağlı’nın topunu, bu kez savunma oyuncusu kale ağzından çıkardı. Mehmet ile iki net gol pozisyonundan yararlanamayan kırmızı – beyazlılar doksan dakika sonunda 1 puana razı oldu. Bu beraberlikle puanını 22’ye yükselten Petrolspor, 10’uncu sıraya gerilerken,  önümüzdeki hafta ise 18 puana sahip İstanbul ekibi Silivrispor’u Batman’da konuk edecek. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.