SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Morkoç İlimizdeydi

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanı Tuncay Morkoç ve beraberindeki uzman heyet, ilimize çalışma ziyaretinde bulundu.

Son Güncelleme :

2019-02-13 15:22:58

Morkoç İlimizdeydi

Çalışma ziyareti kapsamında ilimize gelen Daire Başkanı Tuncay Morkoç ve uzman heyeti Batmanın eğitimi ile ilgili bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Daire Başkanı ve beraberindeki uzmanlarla 15 Temmuz Şehitleri Anaokulunu ziyaret ettiler. Anaokulunu gezen Daire Başkanı Morkoç Anaokulu Müdiresi Esra Özdemir’den bilgi aldı. Anaokulu ziyaretinin ardından Hasankeyf ilçesine giden Daire Başkanı Tuncay Morkoç ve beraberindeki heyet, Nisan’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması’nda (TIMSS) Batman’ı temsil edecek olan Hasankeyf Ortaokulu’nu ziyaret etti. Daire Başkanı, ziyaret kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. (Mehmet İslamoğlu)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.