SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Petrol Tokat deplasmanında

3. lig 1. gruptaki temsilcimiz Batman Petrolspor, 21. hafta mücadelesinde Tokat Erbaaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Son Güncelleme :

2019-02-15 17:08:31

Petrol Tokat deplasmanında

PLAY – OFF MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

28 puanla 8. sırada yer alan ve play – off mücadelesini sürdüren Petrolspor, kümede kalma savaşı veren Erbaaspor’u evinde devirmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz haftada Batman’da aldığı 3-0’lık ağır mağlubiyetle büyük bir moral bozukluğu yaşayan temsilcimiz, Erbaaspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmek istiyor. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak zorlu karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayan Petrolspor’u deplasmanda Yarasalar taraftar grubu da yalnız bırakmayacak.

PETROLSPOR’UN GALİBİYETİ YOK

Tokat ekibi Erbaaspor ile daha önce beş kez karşılaşan temsilcimiz, rakibine karşı henüz galibiyetle tanışamadı. Oynanan 5 karşılaşmanın 3’ü beraberlikle sonuçlanırken, 2 müsabakadan da Erbaa galibiyetle ayrıldı. Bu sezon iki takım arasında Batman’da oynanan ilk maç ise, 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.