SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Gültepe adayı Özgün; “Gültepe’ye özgün bir hizmet sunacağım”

31 Mart yerel seçimlerinde Gültepe Mahallesinden aday olan Edip Özgün, muhtar seçildiği taktirde en iyi hizmeti sunacağını söyledi.

Son Güncelleme :

2019-03-17 14:04:54

Gültepe adayı Özgün; “Gültepe’ye özgün bir hizmet sunacağım”

Mahalleye yapılacak olan asfalt, kaldırım, sokak parke taşları, ağaçlandırma, peyzaj, doğalgaz ve diğer tüm hizmetlerin kayıt altına alınıp sürekli takibinin yapılacağını ifade eden Edip Özgün, mahalleye daha fazla yeşil alanın kazandırılması için çaba sarf edileceğini söyledi. Hasta ve bakıma muhtaç insanların ihtiyaçları için kurumlar nezdinde çalışacaklarını ifade eden Özgün “ayrıca mahallemize daha fazla park ve oyun alanı için girişimlerde bulunacağız. Mahallemizin güvenliği için parklar ve sokaklar sürekli kontrol edilecek ve bir çok yere kamera sistemi kurulacak. Mahallenin ulaşım sorunu çözülecek ve Ramazan aylarında Ramazan etkinlikleri düzenlenecek. Mahalledeki kadınlar için iş imkanı, taziyesi olanlarla gerekli destek, sahipsiz hayvanlar için mahalleye hayvan barınağı gibi onlarca hizmeti mahallemize kazandıracağız” diye konuştu. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.