SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Samsun darbesi!

Engelliler basketbol 2. liginde zirve mücadelesi veren Batman Belediyespor takımı, Samsun deplasmanından şok mağlubiyetle döndü.

Son Güncelleme :

2019-03-19 17:09:29

Samsun darbesi!

Son haftalarda üst üste aldığı puanlarla bir anda zirvenin ortağı olan temsilcimiz, seriyi devam ettirmek istediği karşılaşmada Medicalpark Samsunspor’a 64-57 mağlup olarak sevenlerini üzdü. Samsun’da oynanan müsabakaya kötü başlayan Batman Belediyespor takımı, ikinci periyotta 27-27 beraberliği yakalamasına rağmen, 3. ve 4. periyotta tekrar geriye düşerek önemli karşılaşmayı 7 sayı farkla kaybetti. Aldığı bu mağlubiyetle birlikte puanı 25’te kalan turuncu – mavililer üçüncü sıraya gerilerken, lider Bursa BESK ile 2 puanlık fark da 4’e çıkmış oldu.  Temsilcimiz, önümüzdeki hafta Pazar günü Güneydoğu derbisinde Amed Sportif Faaliyetleri Batman’da konuk edecek. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.