SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Umuda ortak olun

Son Güncelleme :

2019-05-07 15:52:31

Umuda ortak olun

Çocuğuna uygun ilik bulunan baba yardımseverlere ve yetkililere seslendi “ilik nakli için tedavi masraflarını karşılayamıyorum” dedi. 10 yıldır evli ve üç çocuk babası Ahmet Taymur, 2 kızının talasemi hastası olduğunu söyledi. Ancak bir kızı için uygun ilik bulunduğunu belirten Taymur “maalesef hastane ve diğer giderler için umudum yok. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, hayırseverlerden yardım bekliyorum” diye konuştu. Yaklaşık 10 yıldan bu yana Türkiye Petrolleri sahasında bulunan beyaz sarayda müteahhit elemanı olarak çalışan baba Taymur, doğuştan talesemi hastası olan iki yaşında kızı Asrin Taymur ilik  nakli tedavisinin yapılması için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.  Taymur,”üç kız babasıyım ama ne yazık ki iki kızım doğuştan talesemi hastası ve ikisinin tedavisi için mücadele veriyorum. Şu anda Almanya’dan iki yaşındaki kızım Asrin için tedavi  edilmesi için ilik nakli tedavisi temin edildi. Almanya’dan temin edilen  ilik nakli için Bu ayın 25 ‘de İstanbul Göztepe hastanesine gideceğiz tabi bunun için hastane masrafları gerekiyor  buradan sizin aracılığınızla yetkililere ve hayırseverlerden yardım bekliyorum”

“DİĞER KIZIM ALEYNA İÇİNDE BEKLEMEDEYİM”

7 ay önce Göztepe hastanesine ilik nakli için başvuru yaptıklarını ifade eden Baba Taymur,”6 ay önce doğuştan talesemi hastası olan Asrin ve Aleyna kızlarım için Göztepe hastanesine tedavilerinin yapılması için başvuru yapmıştım. Şu an Asrin için ilik nakli bulundu inşallah diğer kızım içinde  bulunur” dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.