SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Hastanelerin yükü hafifleyecek!

Son Güncelleme :

2019-09-03 15:06:02

Hastanelerin yükü hafifleyecek!

Semt poliklinikleri, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

İlimiz Bayındır (İpragaz) ve Hürriyet Mahallelerinde uzman hekimlerin de görev alacağı semt poliklinikleri ile GAP mahallesindeki Ağız ve Diş Sağlığı merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Vali Hulusi Şahin, hastanelerin mevcut hasta yükünü azaltmak, sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacıyla yapılan semt poliklinikleri inceledi. Şahin, İlimiz Merkez Bayındır Mahallesinde yapımı tamamlanan semt Polikliniğinde, GAP Mahallesinde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde ve Hürriyet Mahallesinde tamamlanma aşamasına gelen semt polikliniğinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden devam eden çalışmalar ve verilecek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

BAYINDIR MAHALLESİ (İPRAGAZ) SEMT POLİKLİNİĞİ

"Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları, KBB, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları olmak üzere toplam 7 branşta hizmet verilecek olan Bayındır Semt Polikliniğinde;  radyoloji ultrason odası, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor.

GAP AĞIZ - DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

GAP Mahallesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde; 20 adet diş ünitesi, 2 adet röntgen Odası(Periapikal ve Panoramik), 1 Protez Laboratuarıyla hizmet verileceğini, 20'si diş hekimi olmak üzere toplam 50 kişi çalışacak.

HÜRRİYET SEMT POLİKLİNİĞİ

Hürriyet Mahallesi Semt Polikliniğinde toplam 7 branşta sağlık hizmeti verilecek olup, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, Acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.