SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Petrol’ün rakibi NAZ NAZ!

3. lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor’un ikinci haftada Aydın ekibi Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

Son Güncelleme :

2019-09-06 14:09:54

Petrol’ün rakibi NAZ NAZ!

Geçtiğimiz hafta start alan yeni sezonun ilk maçında sahasında Kelkit Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek lige üç puanla başlayan Petrolspor, ikinci haftada Nazilli deplasmanına çıkacak. Bugün saat 16.30’da oynanacak karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılar, daha önce hiç deviremediği rakibine karşı ilk galibiyetini almak istiyor. Önceki yıllarda 4 defa Nazilli Belediyespor karşılaşan Petrolspor, bu müsabakalardan 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılmıştı. Zorlu maç öncesinde takımın son durumu, sakatlıklar ve cezalılar ilgili de konuşan Teknik Direktör Orhan Kapucu; “Celal Aras’ın geçen yıldan sakatlığı devam ediyor, onun biraz daha zamana ihtiyacı var. Bir de ilk maçta Ardahan’ın çift sarı karttan gördüğü bir kırmızı kart var. Onun haricinde eksiğimiz yok. Biz önemli maç için hazırlıklarımızı tamamladık, inşallah Nazilli Belediyespor maçından iyi bir sonuç çıkarıp yolumuza kayıpsız devam ederiz.” dedi. (Turan Kartal)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.