SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Darıca ile 9. randevu

3. lig 3. gruptaki temsilcimiz Medicalpark Batman Petrolspor, ligin 6. haftasında Kocaeli ekibi Darıca Gençlerbirliğispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Son Güncelleme :

2019-10-04 16:35:38

Darıca ile 9. randevu

Geride bıraktığımız 5 haftada sahadan 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet ayrılarak 6 puan toplayan Petrolspor, geçtiğimiz hafta Batman’da aldığı galibiyeti anlamlandırabilmek için Darıca karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor. Yönetimsel olarak sıkıntıların devam ettiği süreçte zorlu bir zaman dilimi geçiren temsilcimiz, bu sıkıntılı günlerde ligdeki konumunu korumak istiyor. Bugün saat 15.30’da Darıca ilçe stadyumunda oynanacak müsabaka için tüm hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda takımın başında ise Sportif Direktör İlhan Erken ve Yardımcı Antrenör Ahmet Duman olacak.

PETROLSPOR’UN GALİBİYETİ YOK

Ligin güçlü takımlarından Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Batman Petrolspor’un rakip takıma karşı önceki maçlarda galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz yıllarda toplam 8 defa karşı karşıya gelen tarafların oynanan müsabakalarından 5’i beraberlikle sonuçlanırken, 3’ü de Kocaeli ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı. Kağıt üzerinde dezavantajlı olan temsilcimiz, 6. randevudan galibiyetle ayrılabilmek için zorlu bir mücadele verecek. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.