SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

SON DAKİKA FOBİSİ!

Kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniyespor’u konuk eden Medicalpark Batman Petrolspor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı ilk yarı ve ikinci devrenin son dakikasında yediği gollerle 2-1 kaybetti.

Son Güncelleme :

2019-10-20 17:19:42

SON DAKİKA FOBİSİ!

Son dakikalarda maç kaybetmeyi alışkanlık haline getiren Petrolspor, Osmaniyespor karşısında da yine 45 ve 90. dakikada yediği gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Batman yeni şehir stadyumunda oynanan müsabakanın 40. dakikasında Burak Seres ile 1-0 öne geçen Petrolspor, ilk devrenin son dakikasında topu ağlarında bularak soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. İkinci devrenin başlama düdüğüyle birlikte karşılaşmada tempo artarken, her iki takım da karşılık gol pozisyonlarına girdi. Dakikalar 75’i gösterdiği Petrolspor’un geliştirdiği atakta forvet oyuncumuz Emrah Metoğlu, üç metrelik mesafeden boş kaleye yaptığı kafa vuruşunu auta atarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Karşılaşmanın son 15 dakikasında da karşılıklı ataklar yaşanırken konuk ekip Osmaniyespor, 90. dakika topu bir kez daha ağlarımızla buluşturarak 3 puanının sahibi oldu. Bu mağlubiyetle 9 puanda kalan Petrol, 15. sıraya geriledi.

İLHAN ERKEN GÖREVİ BIRAKACAK MI?

Osmaniyespor ile oynanan karşılaşmayı kulübü yeni devralan BATSO Başkanı Abdülkadir Demir’de protokol tribününden takip ederken, Petrolspor’un son dakikada yediği gol anında ise Demir, tribünü terk etti. Öte yandan taraftarlara küfür ettiği iddia edilen Spor Direktör İlhan Erken’e büyük tepki gösteren Yarasalar taraftar grubu, Erken’in görevi bırakmasını istediler. Maç boyunca İlhan Erken’e ağır tezahüratlar yapan taraftarlar, maç bitiminde de VİP girişine gelerek tepkilerini sürdürdüler. Tansiyonun artması üzerine taraftarların yanına gelen eski kulüp başkanı Ekrem Konaç, İlhan Erken’in de görevi bırakacağı sözünü taraftarlara verdi. Yaşanan bu gelişmenin ardından bu kez taraftarlar, sevinç tezahüratları yaparak dağıldılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.