SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

OKSİJEN!

Ligde oynadığı 4 karşılaşmadan 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak büyük bir hayal kırıklığı yaratan 1955 Batman Belediyespor, 5’inci maçında Yükseova Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek şeytanın bacağını kırdı.

Son Güncelleme :

2019-10-20 17:20:37

OKSİJEN!

PENALTILARLA KAZANDIK

Ciddi bir şekilde maddi krizle boğuşan ve imkansızlıklar nedeniyle çok genç bir kadro kuran Batman Belediyespor, yeni sezondaki ilk galibiyetini 5. haftada aldı. 19 Mayıs sentekik çim sahada oynanan müsabakada Yüksekova Belediyespor’u konuk eden Belediyespor, 30 ve 70. dakikada kazandığı penaltılar galibiyete uzandı. Zorlu karşılaşmada büyük bir mücadele örneği sergileyen temsilcimiz, kritik dakikalarda kazandığı penaltılarda top başına geçen genç Fatih Eringin, her iki atışı da gole çevirerek takımını galibiyete taşıdı. Bu galibiyetle bir nebze olsun nefes alan belediye, puanını 4’e yükseltti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.