SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Yardım tırları İdlib’e uğurlandı

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak hayır severlerin katkılarıyla hazırlanan ve içerisinde çeşitli gıda ve giyim malzemelerinin yer aldığı 2 tır eski havaalanı kavşağı önünden Suriye'ye gönderildi.

Son Güncelleme :

2020-01-19 17:42:02

Yardım tırları İdlib’e uğurlandı

Yardım etkinliklerinin süreceğini belirten Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu  sözcüsü Ramazan Çelikal, 9 yıldır Zalim Esed Rejimi ve onun hamileri olan ülkelerin katliamlarından kaçarak Suriye’den Türkiye sınırına yığılan ve hayatını çadır kamplarda sürdürmeye çalışan mazlumlar ordusuna maalesef yenilerinin eklenmeye devam ettiğini belirtti. Çelikal “’Artık dayanılmaz görüntüleriyle karşılaştığımız ve sınır bölgelerine sığınan İdlib halkına bir nebze olsun elimizi uzatmak amacıyla iki haftadır  Batman IHH, Batman Kızılay ve Yedi Başak Derneği’nin başlatmış olduğu yardım kampanyasına Batman’da Platformumuz olarak verdiğimiz destek sonucu 2 Tır yükü malzemeyi bugün yola çıkarıyoruz” dedi. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.