SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Yangınsız gün yok

Son Güncelleme :

2020-01-20 17:22:02

Yangınsız gün yok

Dün İlimiz merkezde bir trafo ve bir ev yandı, son bir ay içinde 100’e yakın yangın vakası yaşandı.

Kısmet Mahallesinde 2 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın maddi hasara yol açtı.

Alevlerin yükseldiğini gören çevrede bulunan vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürürken şans esri yangında maddi hasar oluştu. Ekipler yangınla ilgili soruşturma başlattı.

TARAFO KABİNİ ALEV ALDI

Petrol kent mahallesinde bilinmeyen bir nedenle trafo kabininde yangın çıktı.

Bilinmeyen bir nedenle yol üstünde bulunan  trafo kabininde yangın çıktı aniden alevlerin yükseldiği kabinde alevleri gören çevrede bulunan vatandaşlar durumu Dicle Elektrik ekiplerine haber verildi kısa sürede olay yerine gelen ekip yangını kontrol altına alırken ekipleri trafonun onarılması için bakım onarım çalışması başlatıldı. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.