SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Kıraç: Batman'da bir olumsuzluk yok

Son Güncelleme :

2020-01-24 22:37:05

Kıraç: Batman'da bir olumsuzluk yok

İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, meydana gelen depremle ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 20.59’da merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6.8 büyüklüğündeki deprem, Bingöl, Batman, Malatya, Adana, Şanliurfa, Mardin ve Diyarbakır’da da hissedildi. Deprem nedeniyle vatandaşlar halen sokaklarda zaman geçirmeye devam ederken, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı; “Batman merkez ve ilcelerimizde bu saate kadar bir olumsuzluk meydana gelmedi. Allah beterinden korusun” dedi.

YORUM ALANI

Songül 2020-07-20

Bu harika bilgi için teşekkürler! "Batman" Ölümsüzlük ve Bilim forumu: https://bilimyurt.com lütfen kabul et teşekkürler

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.