SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

‘KAR KAZALARI’

Son Güncelleme :

2020-02-13 16:51:58

‘KAR KAZALARI’

Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığının eksi 1 dereceye kadar düşmesi cadde, sokak ve kaldırımları adeta buz pistine çevirdi, onlarca yaramalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi.  Kayganlaşan cadde ve yollarda kazalar peş peşe geldi. Batman merkez  Emekli Toki, Belde, GAP, Hürriyet, 19 Mayıs Mahalleleri, Gültepe Köprülü kavşak ve birçok bölgede  meydana gelen onlarca trafik kazlarında 8 kişi yaralanırken, çok sayıda araçta ise maddi hasar oluştu.

42 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Öte yandan Batman Bölge Devlet Hastanesi başta olmak üzere özel hastanelerin acil servislerine 42 kişi düşme, kayma ve değişik kar kazaları nedeniyle başvuru yaptı. Cadde, sokak ve kaldırımlarda kayıp düşenler ve apartman girişleri ile merdivenlerinden kayıp düşenlerin sayısı 42 olarak tespit edildi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.