SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Gazetemizde bir araya geldiler

Önceki gün gazetemizde çıkan “Yarasalar bize yer ayırsın” haberinin ardından Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik ile Yarasalar Taraftar Grubu Lideri Çağdaş Ozan Büyükkaya, haber merkezimizde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Son Güncelleme :

2020-02-21 15:35:16

Gazetemizde bir araya geldiler

Spor kamuoyunda Petrolspor kulüp yönetimiyle, taraftar grubu arasında sorunlar yaşandığı iddiaları hakkında önceki gün gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan basın sözcüğü Emin Çelik, Yarasalar ile hiçbir sorun ve sıkıntılarının olmadığını hatta, taraftar grubuna çağrıda bulunarak, Pazar günü oynanacak maçı yönetim olarak yanlarında izlemek istediklerini teklif etmişti. Çelik’in bu çağrısı üzerine Yarasalar taraftar grubu lideri Çağdaş Ozan Büyükkaya’da gazetemizi ziyaret ederek çağrıya cevap verdi. Haber merkezimizde basın sözcüsü Çelik ile bir araya gelen Büyükkaya, “yönetimin de bizim de tek amacımız Petrolspor’un başarılı olmasıdır. Takımımız çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu zaman diliminde, bizler de kendileri de başarı için çok yoğun bir mesai harcıyor. Bir takımın kaos yaşadığı bu tür dönemlerde zaman zaman iletişim kopuklukları yaşanabiliyor, bizimki de öyle bir durum oldu. Ama hiçbir zaman birbirimizi kıracak, incitecek işler yapmadık. Emin beyin de söylediği gibi hepimiz birer Petrolspor taraftarıyız. Takımımızın iyi bir çıkış yakaladığı bu dönemde de, şimdi daha çok kenetlenmemiz lazım. O yüzden yönetimin çağrısı sevinçle karşılıyor ve Pazar günü Batman’da oynanacak maçta Yarasalar arasında kendilerine şimdiden yer ayırdık” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.