SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

HAYIRSEVER ARANIYOR!

Son Güncelleme :

2019-07-23 10:31:57

Sevgili dostlar 

Yok mu aramızda şöyle memlekete hastane için kırk dönüm bağışlayan?

Bu sözüme kızdınız değil mi ?

“Devlet ne güne duruyor” diyeceksiniz, hemen bu çok normal bir itiraz… 

Ama hakikaten yok mu bir hayırsever Allah aşkına? 

Arsasını hastane için bağışlayacak bir hayırsever? 

O hastanede yüzlerce kişi çalışacak yüzlerce kişi tedavi görecek ve hastaneye ismini verip kendini ölümsüzleştirecek. 

Mutlaka vardır.

Kişi yoksa yakın köylülerde bir fedakarlık yapabilir! 

Eğer böyle bir hayır işlerlerse bu köylüler cennetin kapıları onlara açılacak ve bütün bir köye geçim kaynağı işsiziz gençlere iş olanağı sağlanacak, biliyor musunuz çok çok iyi bir fikir veriyoruz, eğer farkındaysanız.

Bacasız sanayi gibi köyünüz bir anda çehresi değişecek kalan arsalar tavan yapacak, evler, iş yerleri, lokanta, cafe, eczane ve bir sürü sektör yanıbaşınız da olacak, doktor ve eczaneler keza öyle tıpkı Tılmerç gibi eskiden bir köy iken şimdi hastane yüzünden metropol Batman'ın en pahalı ve en gözde yeri bence bir fırsat yaratmak lazım az ver çok kazan! 

İşte devlette sana kazandıracak küçük bir fedakarlık bol kazanç 

Batman'da geçenlerde mezarlık için onlarca dönüm daha eklendi, yani biz yaşamak için yatırım yapmıyoruz ölümü daha çok düşünüyoruz. 

Ölmeyelim, yaşayalım ve yaşatalım hastane için de bir eli dönüm verelim hem sağlığımızı koruyalım hem de kazanalım. 

Sevgili Batmanlılar devlet her yerdedir fakat biz bir adım atmadı istemedikçe kimse kimseye bir iyilik yapmaz. 

Hastane gibi büyük projeler çok büyük maliyet gerektirir, ama yapacağınız bir hamle ile suyun akışını geriye çevirebilirsiniz, bakın Batman bir il ve gelişmekte olan bir şehir valisi belediye başkanı özel idaresi ve bir sürü müdürlük burada ama....

Közü katmadan mangal tutuşmaz!

Önce bir hizmeti gerçekten istediğimizi göstermemiz gerekir, tıpkı taziye evleri gibi bağış yaptık istedik arkası geldi çok şükür her mahallede artık bir taziye evi var, okullarda ve hastanelerde öyle bir şeyi gerçekten istemek için bir şeylerde olanaklara yerde göstermelisiniz.

Vali ve belediyede gereğini mutlaka yapar, gündeme alır ve işler çünkü işleri vatandaşın işlerini kolaylaştırmak bu yüzden varlar ama her şeyi düşünmelerini onlardan beklersek çok bekleriz yaparlar ama kim bütçesini oraya aktarmak ister ki; 

Eğri oturup doğru konuşmak lazım. 

Devlet-Milet el ele verdimi aşılmayacak hiç bir konu ve sorun yoktur.

Ve bana da alınmayın, doğruya doğru derim ben her zaman 

Sevgi ile kalın.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI