?>

Kura günü belli oldu

İsimler bugün belli olacak, kura Pazartesi günü olacak. Belediye, alacağı 165 güvenlik personeli için bugün kuraya gireceklerin isimlerini açıklayacak ve Pazartesi günü kura yapacak. Belediye Güvenlik Personel ihalesini alan Etkin Güvenlik Şirketi, alımla

Elektirk - Elektronik - 55 yıl önce

Konu hakkında yazılı  basın açıklaması yayınlayan Etkin Özel Güvenlik, "Bilindiği üzere Batman Belediyesi tarafından istihdam edilmek üzere 165 Özel Güvenlik Personeli için başvuru sürecinin ardından bu isimlerin değerlendirme kısmına geçilmiştir. Sözleşmede yer almamasına rağmen hiç bir şaibeye yer vermemek ve bu konuda adaletli davranmak üzere Mülakat ve 165 personeli belirlemek adına kura çekimi için karar alınmıştır. Mülakat süreci tümüyle Batman Belediyesi tarafından belirlenen mülakat heyetinin kontrolünde gerçekleşmiştir. Yapılan mülakatta sözleşmede istenilen belgeler ve fiziki şartlar kontrol edilmiştir.  Mülakatın ardından listeler incelenmiş, şartnameye uygun olan adayların listesi Batman Belediyesi tarafından kurulan heyet kararı ile netleştirilmiştir.  Netleştirilen isimlerin ardından kura aşamasına geçilmiştir. Kura çekimi ile belirlenecek olan 165 Özel Güvenlik Görevlisinin tüm aşamaları Batman Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiştir. 

 

LİSTELER BUGÜN ASILACAK

 

"Kuraya kalan adayların isim listeleri 09.09.2017 Cumartesi günü Batman Belediyesi İlan Panosuna asılacaktır. Kura çekimi 11.09.2017 Pazartesi Günü Saat 10:00'da Batman Belediyesi Spor Kompleksinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura yöntemi dışında adayların hiç bir kimse tarafından verilen vaadlere inanması ve yasa dışı ilişkilere girmemeye önem göstermesini temenni ediyoruz. Daha sonra tespiti durumda şahıslar hakkında tüm yasal işlemler başlatılacak ve işlerine son verilecektir." 

 

"PARA İLE İŞE GİRMEK İSTEYENLER SUÇ İŞLİYOR"

"Bizler etkin Özel Güvenlik olarak çok hassas olduğumuz ve özen gösterdiğimiz adaletten taviz vermemek adına aldığımız duyumlar neticesinde belirtmek isteriz ki işe alınacak 165 Özel Güvenlik Personeli için "para toplama, para ile işe koyma" gibi sözler ve yakışıksız hareketler bulunmaktadır. Çok açık ve net bir şekilde belirtmek isteriz ki, kim bu konu ile ilgili bir girişimde bulunuyorsa suç işliyordur. Bilinmelidir ki bu suça alet olanların tespiti durumda tüm yasal işlemler başlatılacaktır."

 

"ASLA MÜSAMAHA GÖSTERMEDİK, GÖSTERMEYİZ"

"Şirketimizi ve vicdan duygumuzu kullanmak adına bugüne kadar asla taviz vermediğimiz gibi bundan sonrada vermeyeceğiz. Her kim ki bu konuyla ilgili söylemlerde bulunuyorsa vicdan sahibi herkesin yapacağı gibi söz konusu şahısları başta adli merciler olmak üzere ilgili tüm kurumlara bildirmesini önemle rica ediyoruz.  Şirketimiz adına bugüne kadar bünyemizde çalışan personel başta olmak üzere herkesin bildiği gibi bu tür konularda asla müsamaha göstermedik. Tekrar belirtmek isteriz ki mülakat ve ardından kura ile isimlerin belirlenmesi tamamen Batman Belediyesi tarafından oluşturulan heyet tarafından yapılmış ve karara bağlanmıştır. Alınan kararlar mülakat heyeti tarafından imza altına alınmıştır." denildi.

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

EŞİNİN CİNSEL ORGANINI KESTİ

1970-01-01 02:33 - -

Belediye'ye alınacak personel isim listesi

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

Batmanda Cinayet

1970-01-01 02:33 - SPOR

Batmanda Doktor İntihar Etti

1970-01-01 02:33 - GÜNDEM

Batmanda İğrenç Olay

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

LİDER GELİYOR

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

Batmanlı Fındık İşçileri Kaza Geçirdi: 26 Yaralı

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

Araçta ölü bulundular

1970-01-01 02:33 - SPOR

Yazık Oldu!

1970-01-01 02:33 - GÜNDEM

Diyarbakır Caddesi trafiğe kapatılacak

1970-01-01 02:33 - GÜNDEM

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

BATMAN BAROSU'NDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

17:49 - YEREL

YAPAY ZEKA DOLANDIRICILARI 2.5 MİLYON LİRAYI BİRKAÇ DAKİKADA ÇEKTİ

17:19 - YEREL

Batman'da TDV'den Gıda ve Giyecek Desteği

17:18 - YEREL

Hasankeyf’te Taş Eserler Sergi Alanı Kuruluyor

17:13 - YEREL

TPAO GENEL MÜDÜRÜ GELİYOR

17:11 - YEREL