?>

ABİYEDE TERCİH KİRALAMAYA DÖNDÜ

Mücella Moda'da Trendler ve Çeşitlilik Öne Çıkıyor

YAŞAM - 9 ay önce

Batman'da abiye tercih edenlerin uğrak yerlerinden biri olan Mücella Abiye, gelin ve damat kardeşleri için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. İşletme, bu yılın popüler renkleri arasında şeker pembesi, bebe mavisi ve yağ yeşilini tercih ediyor. Özellikle söz merasimlerinde ise krem ve beyaz renk abiyeler ön planda.
ÖZELLEŞTİRME SEÇENEKLERİ SUNUYOR
Şirivan Türe'nin işletmecisi olduğu Mücella Abiye, 2 katlı mağazasında hizmet veriyor. Türe, ailesinde bu mesleği icra edenlerin olmasının kendisine ilham verdiğini belirtiyor. Mağaza, kiralık ürünlerin yoğun talep gördüğü, müşteri isteğine göre özelleştirme seçenekleri sunan bir hizmet anlayışıyla öne çıkıyor. Kıyafetlerde açma, kapama, kısaltma ve daraltma gibi işlemler yaparak müşterilere özel çözümler sunuyor.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ
Kına geceleri için geniş bir kaftan seçeneği sunan Mücella'da turuncu, yavruağzı, mavi, bordo ve beyaz gibi renkler müşteri tercihlerinde ön planda yer alıyor. Mücella, müşteri memnuniyetini esas alarak hizmetlerini sürdürüyor.
UZUN ŞALLAR MODA
Günlük satışlarında hafta sonlarının daha yoğun geçtiğini belirten Türe, tasarım ürünlere erişim imkanı sunmalarının müşteriler tarafından tercih edilme sebeplerinden biri olduğunu vurguluyor. Şal modellerinde parlak ve uzun kumaşlar tercih ediliyor, renk olarak abiye kıyafetlerle uyumlu tonlar ön planda bulunuyor. Tasarım ve ithal ürün çeşitliliğiyle her bütçeye uygun alışveriş imkanı sağlıyor.
Haftanın Öne Çıkanları

16 YAŞINDA CANINA KIYDI

2024-05-22 00:13 - GÜNDEM

BATMAN’A YENİ PARK

2024-05-20 17:10 - GÜNDEM

İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

2024-05-18 18:58 - GÜNDEM

DÜNYANIN KONUŞTUĞU İHA, BATMAN’DAN HAVALANDI

2024-05-21 13:43 - GÜNDEM

DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2024-05-19 14:55 - GÜNDEM

ÖĞRENCİLERİN UĞRAK YERİ OLDU

2024-05-16 15:36 - YEREL

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

2024-05-20 20:47 - GÜNDEM

BATMAN'IN ESKİ MİLLETVEKİLİ TAHLİYE EDİLDİ

2024-05-17 10:19 - GÜNDEM

ŞEYH MUCELLİ GERCÜŞ'TE ANILDI

2024-05-19 16:08 - YAŞAM

74 GÜZELLİK MERKEZİ’NE CEZA

2024-05-19 15:05 - GÜNDEM

İlgili Haberler

İSTİHDAMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

16:58 - YAŞAM

PİLLER ATILMASIN, GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILSIN

16:55 - YAŞAM

Türkiye Çevre Platformu: Sulak Alanlar Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya!..

12:17 - YAŞAM

KADINLAR, BİL-MEK KURSLARIYLA İŞ HAYATINA ATILIYOR

15:33 - YAŞAM

VATANDAŞLAR MİNİBÜS ÜCRETLERİNE YAPILAN ZAMMA TEPKİLİ

17:04 - YAŞAM

Günün Manşetleri

BATMAN BAROSU'NDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

17:49 - YEREL

YAPAY ZEKA DOLANDIRICILARI 2.5 MİLYON LİRAYI BİRKAÇ DAKİKADA ÇEKTİ

17:19 - YEREL

Batman'da TDV'den Gıda ve Giyecek Desteği

17:18 - YEREL

Hasankeyf’te Taş Eserler Sergi Alanı Kuruluyor

17:13 - YEREL

TPAO GENEL MÜDÜRÜ GELİYOR

17:11 - YEREL