?>

Ali Babacan geliyor

Batman’da da il başkanı Av. Melik Müjdeci ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren DEVA Partisi’nin 1’nci Olağan İl Kongresi ise Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleşecek.

SİYASET - 4 yıl önce

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Batman 1. Olağan İl Kongresi’ne, parti binasının açılışına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a geliyor. Bu yılın Mart ayında kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi, kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin neredeyse tamamında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Batman’da da il başkanı Av. Melik Müjdeci ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren DEVA Partisi’nin 1’nci Olağan İl Kongresi ise Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleşecek. 11 Ekim Pazar günü Rezidans Davet Salonu’nda saat 10:30’da düzenlenecek olan DEVA Partisi 1. Olağan İl Kongresi’ne katılacak olan Ali Babacan’a, partinin Genel Başkan Yardımcısı ve hemşerimiz Mehmet Emin Ekmen ile birlikte partinin üst düzey heyetinin de katılacağı açıklandı.

“YOĞUN İLGİ VAR”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Genel Başkan Ali Babacan’ın 11 Ekim Pazar günü Batman 1. Olağan Kongresi’ne katılmak için Batman’a geleceğini belirterek, program ile ilgili olarak bilgi verdi. Batman’da DEVA Partisi olarak teşkilatlanma ve kongre süreçlerine hızla devam ettiklerinin altını çizen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “DEVA Partisi’ne Batman halkının yoğun ilgisinin olması bizleri çok mutlu ediyor. Batman olarak genel başkanımız Ali Babacan’ı en iyi şekilde ağırlayacağız. Genel Başkanımız Batman’a çok önem veriyor. Sahaya iner inmez, Batman ilk durakları arasında yer aldı. İl kongresi öncesinde Pazar günü saat 10’da il binası açılışını düzenleyeceğiz ve saat 10:30’da da Rezidans Davet Salonu’nda değerli Batman halkının katılımıyla il kongresini düzenleyeceğiz” dedi.
“PANDEMİ İÇİN TÜM ÖNLEMLER ALINDI”
Pandemi nedeniyle bina açılışı ve il kongresinde tüm sağlık önlemlerini aldıklarını dile getiren İl Başkanı Av. Müjdeci, “Kongre salonu girişinde tüm davetlilerin ateşi ölçülecek, maske dağıtımı gerçekleştirilecek ve dezenfektan bankolarının kurulumu yapılacak. Salonda pandemi için sosyal mesafeye uygun oturma düzeni de sağlanacak. Bu konuda birçok arkadaşımızı görevlendirdik” ifadelerini kullandı. 
Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

2020-10-04 13:30 - YEREL

RTÜK, "Esra Erol" programı hakkında kararını verdi

2020-09-30 19:18 - YAŞAM

TPAO, 2 OKULDA EBA NOKTASI AÇTI

2020-10-04 13:20 - EĞİTİM

DOĞRU PARTİLİLER BASINLA TANIŞTI

2020-10-05 12:50 - SİYASET

MOTOSİKLET DENETİMLERİ SÜRÜYOR

2020-10-01 12:16 - YEREL

26 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası TBMM'ye ulaştı

2020-10-07 12:49 - SİYASET

TOKİ BORCU OLANLAR DİKKAT!

2020-10-06 12:01 - EKONOMİ

Dikkat, Elektrikler Kesilecek!

2020-10-02 17:27 - TEKNOLOJİ

Batman, Bölgenin Yazılım Üssü Oluyor

2020-10-01 16:22 - TEKNOLOJİ

PAZAR GÜNÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR…

2020-10-06 12:36 - YEREL

İlgili Haberler

BAKAN YERLİKAYA’DAN MHP’YE ZİYARET

15:32 - SİYASET

VATANDAŞIN DAVETİNE AK PARTİ'DEN ANINDA YANIT

12:20 - SİYASET

7 SİYASİ PARTİ DENETLENDİ

10:21 - SİYASET

BATMAN'A 1000 KİŞİLİK İSTİHDAM

15:25 - SİYASET

RAMANLI'DAN İŞ DÜNYASINA ÇAĞRI: HELALİNDEN KAZANIN

11:50 - SİYASET

Günün Manşetleri

HALEPÇE SOYKIRIMINI UNUTMAYACAĞIZ!

19:46 - GÜNDEM

LİDERLİK YOLUNDA YARA ALDIK!

16:37 - SPOR

HAYVANLARIN HER TÜRLÜ İHTİYACI KARŞILANACAK

14:17 - YEREL

BATMAN'IN ŞİFA MERKEZİ TURİZME KAZANDIRILIYOR

14:10 - YEREL

BATMAN'DA 7 KİŞİ VEFAT ETTİ

13:44 - YEREL