?>

Çiftçi: Birliktelik başarı getirir

Esnaf eğitim seminerinde bir araya geldi.

EKONOMİ - 1 yıl önce

Esnafa yönelik düzenledikleri eğitim seminerinde konuşan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, amaçlarının üyelerinin ticaretlerini sistemli, planlı, programlı ve profesyonelce yapmaları olduğunu söyledi.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), kentteki esnafa yönelik, 'Ticarette Başarının Yolları ve Kriz Yönetimi' temasıyla eğitim seminerinin 4'üncüsünü düzenledi.
Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlenen seminere, Gençpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, STK ile oda başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.
Seminerde bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Esnaf ve Sanatkâr Odası olarak eğitime çok önem verdiklerini söyledi.
Bugün seminerlerinden dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini aktaran Çiftçi, amaçlarının üyelerinin ticaretlerini sistemli, planlı, programlı ve profesyonelce yapmaları olduğunu belirtti.
REKABETİMİZ BİRBİRİMİZDEN UZAKLAŞTIRMASIN
"Bizler ne kadar sistemli çalışırsak başarılı olma ihtimalimiz ve rekabet gücümüz artar." diyen Çiftçi, "Elbette bahsettiğim rekabet, kaliteyi arttırma rekabetidir. Yoksa birbirimize zarar verme anlamında bir rekabet değildir. Rekabetimiz bizi birbirimizden uzaklaştırmasın. İşbirliği içinde olalım ve beraber çalışma kültürünü geliştirelim. Ortaklıklar yapalım. Ortaklıklar, birliktelikler kuvvet oluşturur ve başarı getirir." ifadelerini kullandı.
TİCARETTEKİ BAŞARI EĞİTİMDEN GEÇMEKTE
Konuşmasının devamında esnafa çağrıda bulunan Çiftçi, "Bu seminerleri küçük ve basit görmeyin lütfen. Bu seminerler yaptığımız işleri geliştirecektir. Gençlerinizi, çocuklarınızı yönlendirin ve gönderin. Ticaretteki başarı eğitimden geçmekte. Eğitim olmadan ilerleme olmaz. Biz de bu yüzden eğitime önem veriyor ve düzenli olarak seminerler organize ediyoruz." dedi.
Daha sonra Gençpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan'ın yaptığı sunumun ardından program son buldu.
Haftanın Öne Çıkanları

5985 kişi kura listesinde

2023-10-10 21:47 - GÜNDEM

14 Adet dönel kavşak yapılacak

2023-10-13 17:13 - YEREL

Siber Koza İnovasyon Merkezi açılıyor

2023-10-11 17:10 - TEKNOLOJİ

Valilik'ten patlama uyarısı!

2023-10-09 10:00 - GÜNDEM

3 bin yıllık nekropol bulundu

2023-10-13 17:03 - KÜLTÜR

Prof.Dr. Dursun çağrıda bulundu

2023-10-15 16:46 - DÜNYA

Çiftçi: Birliktelik başarı getirir

2023-10-15 17:23 - EKONOMİ

7 Ünitlik Ağız Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

2023-10-11 14:56 - SAĞLIK

Bilişim Festivali Batman’da gerçekleşiyor

2023-10-09 17:17 - TEKNOLOJİ

Teknolojinin kalbi Batman’da attı

2023-10-12 17:41 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

BATMAN’IN KALKINMASI İÇİN MÜSİAD’DAN YENİ STRATEJİLER

18:16 - EKONOMİ

Batman Esnafı Faizsiz Kredi Bekliyor

09:58 - EKONOMİ

Batman'da Şehir İçi Minibüs Ücretlerine Zam Kararı

12:09 - EKONOMİ

HEDEF 100 BİN İSTİHDAM

16:13 - EKONOMİ

Emekliler hayat pahalılığıyla mücadele ediyor!

15:45 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Hasankeyf’teki Mağaralar Turizme Açılıyor

17:10 - YEREL

SEVGİLİLER GÜNÜ HEYECANI BAŞLADI

16:45 - YAŞAM

HAYDİ BATMAN MAÇA!

16:42 - SPOR

İŞSİZLİĞE 200 MİLYONLUK NEŞTER!

16:33 - YEREL

GAP İDARESİ’NDEN BATMANLI ÇİFTÇİLERE DESTEK

16:20 - YEREL