?>

GENÇLİK FESTİVALİ RENKLİ GEÇTİ

YAŞAM - 3 yıl önce

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivaline renk kattı. Kano Yarışması başta olmak üzere, dalgıç ekiplerinin derin dalış gösterisi, doğa yürüyüşü, dağcılık ve çadır kampı etkinlikleri büyük ilgi gördü. Hasankeyf’e renk katan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, tüm gözleri üzerine çevirmeyi başardı.

ÖZDEMİR, GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Hafta sonu 1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivali kapsamında yapılan gösterileri AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdülvahap Kusen, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, Gercüş Kaymakamı Gündüz Günaydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Türkiye’nin tanınmış isimleri, ilçe halkı ve Batman’dan giden binlerce ziyaretçi takip etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yaptığı Kano yarışması, dalgıç ekiplerinin gösterisi, dağcılık, doğa yürüyüşü ve çadır kampı faaliyetleri her kesimden tam not aldı.

TARİHİ KALEDE YEMEK İKRAMI

Hasankeyf kalesinin tarihi mekânlarında kurulan çadırlarda kamp yapan gençlere AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir kendi elleriyle yemek ikramında bulundu. Milletvekili Özdemir yaptığı açıklamada; “2 gün boyunca Hasankeyf ilçemizdeki etkinliklere katılım sağlıyoruz. Bütün etkinlikler birbirinden güzeldi. Günün finalini Hasankeyf kalesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kampçılarıyla sonlandırdık. Kendilerine hem yemek ikram ettik, hemde onlara eşlik ettik. Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Sonraki yıllarda eksiklerimizi tespit edip, daha iyi festivallere imza atacağız. Emeği ve katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Bütün gençleri özellikle tebrik ediyorum.” diye konuştu. Özdemir daha sonra Gençlik kampında gençlerle yemek yedi.
“TÜRKİYE’NİN ÖRNEK İLİ OLACAĞIZ”
1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivaline renk katan bütün gençleri tebrik eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Türkiye’de örnek bir il olacaklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “İl Müdürlüğümüzün düzenlediği dağcılık, kano, doğa yürüyüşü, kamp faaliyetleri ve derin dalış gösterilerinde bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Vekilimiz Ziver Özdemir’e ve bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kurum olarak kentin tanıtımı için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Gençlerimiz festivalde güzel işler çıkardılar. Batman’ımızın güzide ilçesi Hasankeyf’i turizmin merkezi yapmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü Antik Kentimiz Hasankeyf’te daha keşfedilmemiş birçok yeri var. Hasankeyf kalemiz bile dünyanın harika merkezlerinin başında geliyor. Hasankeyf’i görmeyen insan çok şey kaybetmiş sayılır” diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

İSTİŞARE GRUBU İDDİALI VE HIZLI BAŞLADI

2022-05-22 15:56 - GÜNDEM

MEB: DYK KURSİYERLERİ 28 MAYIS'TA SINAVA GİRECEK

2022-05-20 15:21 - EĞİTİM

BATMAN PARK SATILDI

2022-05-23 15:10 - GÜNDEM

LAVİ, TANITIM GÜNLERİNDEYDİ

2022-05-24 14:03 - YAŞAM

ATIK MALZEMEDEN YENİ KÜTÜPHANE

2022-05-20 11:42 - EĞİTİM

BATMAN'DA TİNERLİ DEHŞET...

2022-05-19 22:54 - GÜNDEM

İkinci el araç piyasasında beklenen hareketlilik yaşandı mı?

2022-05-24 16:22 - EKONOMİ

ÖZPERK TRT KÜRDİ’YE BATMAN GENÇLİĞİNİ ANLATTI

2022-05-25 12:09 - SPOR

DOĞADA TERS LALE ŞENLİĞİ

2022-05-19 17:28 - YAŞAM

81 ilde sosyal konut projesi hayata geçirilecek

2022-05-19 15:05 - GÜNDEM

İlgili Haberler

ESKİ BAKAN ABDÜLKERİM ZİLAN, DOSTLARIYLA BAYRAMLAŞTI

13:30 - YAŞAM

BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRELİM

11:15 - YAŞAM

8 BİN AİLEYE ŞEKER DAĞITILDI

16:27 - YAŞAM

DEMİR: BAYRAMI BURUK İDRAK EDİYORUZ

12:04 - YAŞAM

VALİLİK'TEN BAYRAMDA YAĞIŞ UYARISI

12:01 - YAŞAM

Günün Manşetleri

NUSAYBİN’DE ŞİDDETE KARŞI ORTAK ÇAĞRI

23:01 - GÜNDEM

TEK GOLLE ÜÇ PUANA UZANDI

17:10 - SPOR

BAYRAMIN İLK GÜNÜ 70 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ TAŞINDI

17:07 - YEREL

BATMANDA VEFAT EDENLER

16:46 - YEREL

MİNİKLER HARÇLIKLARINI BAĞIŞLADI

16:02 - YEREL