Eğitim, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Milli Eğitim ve Sağlık İl Müdürlükleri işbirliğiyle gerçekleştirildi.
EĞİTİMİN AMACI VE KAPSAMI
Okul kantinleri ve yemekhanelerinde çalışan personelin, gıda güvenliği ve hijyen konularındaki bilgilerini artırmayı amaçlayan eğitimde, satışa sunulan gıdaların güvenilirliği ve resmi kontrolüne dair usul ve esaslar aktarıldı. Eğitimde, özel hijyen şartları ve gıda güvenliği standartlarının önemi vurgulandı.
120 KİŞİ KATILDI
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitime, 120 kişi katıldı. Eğitimlerin, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına tüm eğitim kurumlarının kantin ve yemekhane personeline yönelik devam edeceği bildirildi.