?>

HAKSİAD: Boykot devam etmelidir

İsrail ve onların destekçilerine ait firmaların ürünlerine yönelik boykotun yayıldığını belirten HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, üreticilere ve esnafa çağrıda bulunarak boykot konusunda halka destek olmalarını istedi.

YAŞAM - 1 yıl önce

Siyonist rejimin vahşi soykırımı devam ederken dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de siyonistlere ve onların destekçilerine ait firmaların ürünlerine yönelik boykot genişliyor.
HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz yaptığı açıklamada, boykotun kalıcı hale gelmesi için yerli üretici firmalara ve esnafa çok iş düştüğünü söyledi.
Üreticilere çağrıda bulunan Çetiz, halkın yerli ürünlere yönelmesi için üretim kapasitelerini artırmalarını, kaliteli ve uygun fiyata sahip ürünleri piyasaya sokmalarını talep etti.
Esnafa da seslenen Çetiz, raflarında yerli ürünlere daha çok yer vermelerini istedi.
"ÜZERİMİZE DÜŞEN BOYKOT ETMEKTİR"
Siyonistlerin vahşi katliamlarına değinen Çetiz, "Onlarca yıldır siyonist vahşetin Filistinli kardeşlerimize yaptığı soykırımlar aralıklı olarak devam ediyordu. 7 Ekim'den bu yana Aksa Tufanı'yla birlikte siyonist ve tüm destekçileri Gazze'deki bir avuç Müslüman kardeşlerimize dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir vahşetle saldırı düzenlemekte, kadın, yaşlı, çocuk demeden, evleri, iş yerlerini, camileri, kiliseleri, hastaneleri ve her yeri yerle yeksan etmektedir. Dünyadaki tüm Müslümanımlar olarak üzerimize düşen siyonizm meşeli ürünleri boykot etmektir. Ki elhamdülillah boykot uygulamaları tüm dünyada dalga dalga yayılıyor." dedi.
"ÜRETİCİ FİRMALARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR"
Boykotun halk arasında yayıldığını vurgulayan Çetiz, "Siyonistleri destekleyen ürünlerine karşı boykotlar halk tarafından büyük bir hassasiyet oluştu. Hatta bütün dünyada siyonistlere sesini yükseltmeye başladı. HAKSİAD olarak özellikle boykotla ilgili bütün insanlarımızdan isteğimiz; israil menşeli olan tüm ürünleri boykot etmeleridir. Gıda ve temizlik gibi bütün ürünleri almamak lazım. Bununla ilgili bütün halkın duyarlı davrandığı gibi üretici firmalara da büyük iş düşüyor." ifadelerini kullandı.
" PİYASADAN ÇEKİLMEK ZORUNDA KALACAKTIR "
Üretici firmalara seslenen Çetiz, "Yerli üretici firmalarımız da mallarını daha kaliteli ve fiyatı daha düşük olarak halka arz etmeleri, burada fırsatçılık etmemeleri ve kâr fırsatına çevirmemeleri lazım. Çünkü fırsatçılık çok kötü bir şeydir. Hele hele böyle bir durumda halka yardımcı olmaları lazım ve ileriki zamanlarda halkın yerli mallara yönelebilmelerini sağlamak için çok sağlam ve fiyatta da istikrarlı bir şekilde halkın beğenisine sunmaları lazım. Böyle yaparlarsa inşallah İsrail destekli tüm firmalar iflas edip piyasadan çekilmek zorunda kalacaktır." ifadelerini kullandı.
"YERLİ ÜRÜNLERE AĞIRLIK VERİLMELİ"
Siyonistlerin belkemiğinin ekonomi olduğunu vurgulayan Çetiz, son olarak şunları söyledi:
"Bütün dünyaya ahtapot gibi çökmüşler. Bizlerde oradaki Müslüman kardeşlerimize bir nebzede olsa yardımcı olabilmemiz için boykot ile belki bir şeyler yapabiliriz ve bunu da esirgememiz lazım. Halka çağrımız; yerli mallara rağbet göstermeleri ve İsrail menşeli tüm mallardan uzak durmaları lazım. Allah'ın izniyle bizler el elle verirsek siyonistler hiçbir şey değillerdir. Bununla beraber satıcı firmalar, AVM'ler ve marketlerin de raflarında yerli ürünlere daha fazla yer vermelerini istiyoruz. Vatandaşların yerli ürünlere ulaşmasını sağlamak lazım." 
Haftanın Öne Çıkanları

Adnan Ekmen, Gercüş’ten aday adayı oldu

2023-11-23 16:45 - SİYASET

Anlamlı Açılış

2023-11-19 17:28 - YAŞAM

Dünyaca ünlü ressamların kılığına girdiler

2023-11-24 15:54 - EĞİTİM

Erdal Kaya, Gercüş’ten aday adayı oldu

2023-11-24 14:02 - SİYASET

Cigerlo TOKİ sakinlerinin sorunları dinlendi

2023-11-20 15:53 - SİYASET

Beyaz önlüklerini giydiler

2023-11-23 17:20 - EĞİTİM

Batman'da okullar tatil mi?

2023-11-20 19:40 - GÜNDEM

Hamsi, festivale damga vurdu!

2023-11-24 16:01 - KÜLTÜR

Akçe, IAAF İstanbul 4.Sanat ve Antika Fuarı’nda

2023-11-20 15:55 - KÜLTÜR

Vali Canalp: Vatandaşlarımızın kayıplarını telafi edeceğiz

2023-11-20 14:41 - GÜNDEM

İlgili Haberler

HELVA SATIŞLARINDA ARTIŞ

16:26 - YAŞAM

UMUT KERVANI: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAYALIM

16:22 - YAŞAM

LÖSEV'DEN YARDIM ÇAĞRISI

14:18 - YAŞAM

2024'TE EVLİLİK VE BOŞANMA ORANLARI

10:45 - YAŞAM

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

10:34 - YAŞAM

Günün Manşetleri

İLÇE MİNİBÜSLERİ İÇİN ACİL GARAJ GEREKİYOR

16:38 - YEREL

VALİ CANALP’E VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

16:34 - YEREL

AŞIRI SOĞUKLAR AĞAÇLARI BUZLA KAPLADI

16:27 - YEREL

HELVA SATIŞLARINDA ARTIŞ

16:26 - YAŞAM

PETROLSPOR'DAN TFF'YE ZİYARET

16:25 - SPOR