?>

KANUN TASARISINA DESTEK ÇAĞRISI

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin, Filistinlilere karşı savaşan Türkiye vatandaşı siyonist katillerin vatandaşlıktan çıkarılıp cezalandırılmaları için partisinin vekillerince verilen kanun teklifine tüm kesimlerin destek vermesini istedi.

SİYASET - 7 ay önce

Basın ziyaretleri gerçekleştiren HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Filistin’e gidip siyonist rejimin saflarında savaşarak Gazze’ye soykırım işleyen ve sayıları binlerle ifade edilen Türkiye vatandaşı siyonist katillerin vatandaşlıklarının iptal edilmesi için meclise kanun tasarısı veren HÜDA PAR vekillerinin girişimine destek istedi.
Partilerine mensup milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdikleri kanun teklifi hakkında bilgi veren Şahin, “Malumunuz HÜDA PAR'ın 4 milletvekili birkaç ay önce TBMM’ye bir kanun teklifi sunmuşlardı. Bu kanun teklifi, Türkiye'de yaşayıp hem Türk vatandaşı hem israil vatandaşı olan siyonistlerin, Türkiye'den gidip Gazze’de sivilleri katleden ve soykırım işledikten sonra Türkiye'ye dönüp normal hayatlarını devam ettirmeleri üzerine kimi öneriler barındırıyor.” dedi.
“VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALARINI ÖNERİYORUZ”
Çifte vatandaşlık sahibi olup Filistinlilere karşı uygulanan katliamlara müdahil olan siyonistlerin Türk vatandaşlığından çıkarılmasını talep ettiklerini belirten Şahin, “Bu bize göre bir insanlık suçudur. Vekillerimiz, bu suça karışmış olan ve Türk vatandaşlığı taşıyan Siyonistlerin Türk vatandaşlığından çıkarılıp vatandaşlıkları iptal edilerek bu suçu işlediklerinden dolayı mal varlıklarına el konulmalıdır. Bu varlıklar, aile yapısını güçlendirmek için çalışacak bir fona ya da gençlerle ilgili; hayatlarını devam ettirmekte zorlanan gençlere destek olacak ya da maddi durumu yetersiz gençleri evlendirmek gibi elzem durumlar için çalışacak fonlara yatırılıp o suçlara karşılık ayrıca bir de cezai müeyyide uygulamasına yönelik bir kanun teklifi sunmuşlardır.” ifadelerini kullandı.
“KANUN TEKLİFİMİZE DESTEK İSTİYORUZ”
Partilerine mensup milletvekillerinin meclise verdiği kanun teklifi için kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını ve tekliflerinin yasalaşması için çalıştıklarını belirten Şahin, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kanun teklifinin önümüzdeki hafta TBMM Genel Kuruluna gelmesi bekleniyor. Hem genel kurula getirilmesi hem de yasalaşmasına destek için basınımızı ziyaret ediyoruz. Milletvekillerimize destek verilmesi noktasında bir kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz ve diyoruz ki herkesin bir yerlere ulaşma imkânı var. Kimisi bürokraside etkili olabiliyor, kimisi siyasette. Basınımız da bu konuda güçlü bir sese sahip ve diyoruz ki bu insanı bir tavrıdır, bir duruştur. Basınımızdan bu konuda destek istiyoruz. Bu teklifin yasalaşması durumunda dünyada bir ilk gerçekleşecektir. Bu da Türkiye'nin ve halkımızın onur vesilesi olacaktır. Ayrıca birçok ülke vatandaşı için de bir yol açmış olacaktır.”
Haftanın Öne Çıkanları

KIRA DAĞI'NDA BÜYÜK YANGIN

2024-06-23 09:53 - GÜNDEM

YANGININ NEDENİ BELLİ OLDU

2024-06-23 21:55 - GÜNDEM

KANLAR İÇİNDE KALDI

2024-06-21 17:06 - GÜNDEM

SİLAHLA CANINA KIYDI

2024-06-25 09:49 - GÜNDEM

SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ

2024-06-21 15:28 - GÜNDEM

KAMULAŞTIRMA KARARI ÇIKTI

2024-06-21 16:02 - GÜNDEM

KÖYLERİN İHTİYAÇLARI MASAYA YATIRILDI

2024-06-27 12:15 - YEREL

ÖYLE TARİFSİZ BİR ACIDIR Kİ

2024-06-23 16:15 - GÜNDEM

11 ÖRGÜT MENSUBU ÖLDÜRÜLDÜ

2024-06-24 13:47 - GÜNDEM

EMLAKÇILARA MİLYONLUK CEZA

2024-06-28 09:51 - GÜNDEM

İlgili Haberler

SİYASİ İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

16:10 - SİYASET

BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTANBUL İL BAŞKANI ÖZDEMİR’E ZİYARET

13:23 - SİYASET

DEVA PARTİSİ’NDEN TARIM BÜTÇESİ ELEŞTİRİSİ

13:21 - SİYASET

BAŞKAN ŞANSİ’DEN RAUDİ MOBİLYA’YA DESTEK ZİYARETİ

14:24 - SİYASET

BAŞKAN ÇETİN: KAYBEDECEK TEK BİR DAKİKAMIZ YOK

16:32 - SİYASET

Günün Manşetleri

BATMAN BAROSU'NDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

17:49 - YEREL

YAPAY ZEKA DOLANDIRICILARI 2.5 MİLYON LİRAYI BİRKAÇ DAKİKADA ÇEKTİ

17:19 - YEREL

Batman'da TDV'den Gıda ve Giyecek Desteği

17:18 - YEREL

Hasankeyf’te Taş Eserler Sergi Alanı Kuruluyor

17:13 - YEREL

TPAO GENEL MÜDÜRÜ GELİYOR

17:11 - YEREL