?>

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin:İslam âlemi sahip çıkmalı

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Filistin’e bütün İslam Âleminin sahip çıkmasının zamanının geldiğini söyledi.

SİYASET - 1 yıl önce

Başkan Çetin, parti olarak Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin desteğiyle mazlum ve mağdur Filistin halkının yanında olduklarını açıkladı.
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Sayın liderimizin Grup toplantısında Gazze ile ilgili konuşmasını ayakta alkışlıyorum. Canımız feda olsun. Biz bugüne kadar yaptığımız bütün konuşmalarda kongremizde de dedik; Bugün, net bir şekilde görüyoruz ki; Gazze düşerse, Ankara da sıkıntıya girecektir. Kimse bunu farklı söylemlerle algılarla başka yere çekmeye çalışıp zalimlere hizmet etmesin. Biz ve batılı zalimler arasında sarı öküz meselesi başlamıştır, kesinlikle vermememiz lazım. Direnmemiz lazım. Mücadele etmemiz lazım birlik olmamız lazım, safları sıklaştırmamız lazım. Sayın Genel Başkanımız bugün de bunları çok net cümlelerle söyledi.” diye konuştu.
“TAHAMMÜL SINIRLARINI AŞTI”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “2 haftadır Gazze’de zincirleme insani felaketler yaşanmaktadır. Soykırım raddesine ulaşan hunhar saldırılar artık sabır ve tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. 7 Ekim’den buyana 5 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz hayattan kopartılmıştır. Sayıları 1756’yı bulan çocuk ile 1000’e yakın kadın acımasızca katledilmiştir. Uluslararası toplum Gazze’deki seri ve sürekli cinayetleri tıpkı bir korku filmini izler gibi seyre dalmıştır. Türkiye bugüne kadar insani, vicdani ve hukuki tezlerini güçlü bir şekilde dünya gündemine taşıyarak akan kanın durması, insani dramların son bulması hususunda açık tarafını devamlı ibra ve ifşa etmiştir. Kudüs, Gazze, Halep güvende değilse altını çiziyorum ki Ankara'nın güvenliğinden de bahsedilemez. Direnmemiz lazım. Mücadele etmemiz lazım birlik olmamız lazım, safları sıklaştırmamız lazım.” dedi. 
Haftanın Öne Çıkanları

Batman’da araç sayısı 53 bini geçti

2023-10-23 18:40 - YAŞAM

18 yaşındaki genç intihar etti

2023-10-20 13:39 - GÜNDEM

Gıyabi cenaze namazı kılındı

2023-10-20 18:10 - DÜNYA

Guterres: Çözüm bağımsız bir Filistin devletinin kurulması

2023-10-20 11:00 - DÜNYA

Direksiyon sınav alanına yenilikler

2023-10-24 16:48 - YAŞAM

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin:İslam âlemi sahip çıkmalı

2023-10-26 14:38 - SİYASET

Ramanlı’dan “Barikat” tepkisi

2023-10-19 16:54 - SİYASET

Yardım tırları Gazze'de

2023-10-21 17:49 - DÜNYA

Beşiri Belediyesi’nden öğrencilere burs

2023-10-22 15:47 - EĞİTİM

Mehmet Şimşek, Gabar'daki petrole dikkat çekti

2023-10-24 17:00 - YAŞAM

İlgili Haberler

DEVA PARTİSİ’NDEN DENETİM ÇAĞRISI

13:53 - SİYASET

BAŞKAN HAMİT TUTUŞ CHP'DEN İSTİFA ETTİ

19:59 - SİYASET

DEMİR, AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

17:40 - SİYASET

ALTUN, ANADİLİMİZİ YAŞATALIM

16:53 - SİYASET

GES, Atıksu Tesisi ve İmar Planları Gündemde

16:20 - SİYASET

Günün Manşetleri

Hasankeyf’teki Mağaralar Turizme Açılıyor

17:10 - YEREL

SEVGİLİLER GÜNÜ HEYECANI BAŞLADI

16:45 - YAŞAM

HAYDİ BATMAN MAÇA!

16:42 - SPOR

İŞSİZLİĞE 200 MİLYONLUK NEŞTER!

16:33 - YEREL

GAP İDARESİ’NDEN BATMANLI ÇİFTÇİLERE DESTEK

16:20 - YEREL