?>

NASIROĞLU, KAMİAD GENEL SEKRETERLİĞİNE ATANDI

YAŞAM - 3 yıl önce

Türkiye’nin öncü firmalarını temsil eden Ankara merkezli Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği’nin (KAMİAD) Kurucu Genel Sekreterliği görevine ilimizin tanınan iş insanlarından M. Enes Nasıroğlu getirildi.
YÜKLENİCİ, TEDARİKÇİ VE ÜRETİCİLER TEMSİL EDİLECEK
Türkiye’nin 81 ilinde kamuya iş yapan yüklenici, tedarikçi ve üretici firmaları temsilen Ankara’da kurulan KAMİAD Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, KAMİAD’ın Genel Sekreteri hemşehrimiz M. Enes Nasıroğlu oldu. Nasıroğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada; “Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılar, yüksek enflasyon ve tedarik zincirlerindeki kırılmalarla birlikte, on binlerce yüklenici ve tedarikçi firma hareket etme kabiliyetini yitirmiştir.Bizler sektörü canlı tutmak ve sorunlara çözüm üretmek adına Türkiye’nin 81 ilinde kamuya iş yapan yüklenici firmaların birlik ve beraberliğiyle, TBMM’de yapılan iki yasa değişikliğinin de mimarları olarak; ülkemizin refahı ve medeniyetinin gelişimi noktasında yapılan kamu yatırımlarının, kamu kaynaklarının, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılarak devamının sağlanması için KAMİAD çatısı altında buluştuk. 40 yılı aşkın süredir Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde taahhüt sektöründe faaliyet gösteren ve hem yüklenici hem tedarikçi hem de üretici olarak sektöre hizmet eden bir inşaat firması olarak, kamu yararı için kurulan Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği’nin Genel Sekreterlik görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Bu kapsamda sektörde çok zor günler geçiren meslektaşlarımızın bizden beklentilerini biliyor ve sorunların çözümü için yoğun bir çaba sarf edeceğimizi belirtmek istiyorum. Yüklenici, tedarikçi ve üretici firmaları temsil edecek olan derneğimize, başta emekçi arkadaşlarımız olmak üzere, uzun bir zincir oluşturan paydaşlarımızın da sahip çıkmasını bekliyoruz.”
“KAMİAD; DEVLET KURUMLARI, İŞVEREN VE PERSONELLER ARASINDA KÖPRÜ KURACAK
Türkiye’de kamuya iş yapma ehliyetine sahip kişi ya da tüzel kişilerin bir çatı altında buluşturacaklarını belirten Nasıroğlu, “Taahhüt sektörüyle alakalı yasal düzenlemelerin hazırlanmasında, ilgili kurum ve kuruluşların politika geliştirme ve uygulamasında katkıda bulunmak için KAMİAD’ı kurduk. Türkiye’nin dış ticaretinde de büyük bir paya sahip olan müteahhitlik hizmetlerinde, verimliliğin arttırılması için sermaye, insan gücü ve doğal kaynaklarımızın en etkin biçimde kullanılmasını sağlayacağız. Güncel sorunların çözümünde de çalışmalar yapıp, üyelerimizi tedarikçi ve çözüm ortaklarıyla buluşturacağız. Bunlarla birlikte mevzuat bilgi sistemini kurup üyelerimizi güncel mevzuat hakkında bilgilendirmek, teknik personel havuzu kurup üyelerimizin yurt içi ve yurt dışı projelerinde çalışacak teknik personel ihtiyacını karşılamak amacıyla, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) gibi kuruluşlarla iş birliği yaparak, sektörüne uygun özelliklerde ve referansı olan teknik personel eleman ihtiyacını bulma konusunda da üyelerimize yardımcı olacağız” dedi. 
Haftanın Öne Çıkanları

“GELİN, BATMAN’DA TIP FAKÜLTESİ KURUN DEMEDİK”

2022-08-02 16:29 - RÖPORTAJLAR

ÖNLÜ “YA EK PROMOSYON YA SÖZLEŞME FESHİ”

2022-08-03 12:44 - EĞİTİM

DESTEK PROGRAMI AÇIKLAMASI

2022-08-02 11:42 - TEKNOLOJİ

'NERED TRAK, ORDA TAMİR'

2022-08-01 16:54 - TEKNOLOJİ

RAMAN’A FİBER HİZMET

2022-07-29 13:31 - TEKNOLOJİ

BATMAN TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

2022-07-31 14:55 - EĞİTİM

MOTOSİKLET KAZASI

2022-08-01 13:27 - YEREL

‘ÇOCUK TESLİM MEKANI’ KURULUYOR

2022-08-02 16:36 - YAŞAM

BATMAN ÜNİVERSİTESİ VAN’DA ADAY ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

2022-08-02 16:21 - EĞİTİM

İHD, 4 MAYIN KURBANI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

2022-08-02 14:23 - GÜNDEM

İlgili Haberler

700 MİLYON İNSAN TEMİZ SUYA ULAŞAMIYOR

14:58 - YAŞAM

STK’LARDAN ‘KUDÜS’ DAVETİ

11:08 - YAŞAM

KUR'AN ZİYAFETİ İLGİ GÖRDÜ

11:07 - YAŞAM

BATMAN İÇİN DOLU UYARISI

16:09 - YAŞAM

YORUMSUZ

12:25 - YAŞAM

Günün Manşetleri

BATMAN BELEDİYESİNDEN 80 BİN KİŞİYE İFTAR

21:13 - YEREL

SEYİR HALİNDE ALEV ALDI

19:54 - ASAYİŞ

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ARABA ÇARPTI

16:56 - ASAYİŞ

TÜBİTAK'TA BATMAN'IN GURUR VERİCİ BAŞARISI

15:33 - EĞİTİM

700 MİLYON İNSAN TEMİZ SUYA ULAŞAMIYOR

14:58 - YAŞAM