?>

PETROL ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üniversitesini 1-0 mağlup eden TPAO Batman Petrolspor, şampiyonluk meşalesini ateşledi.

SPOR - 11 ay önce

Şampiyonluk yolundaki rakipleri Turgutluspor, Efelerspor, Karşıyakaspor ve Elazığspor’un puan kaybettiği haftada altın değerindeki üç puanı hanesine yazdıran Batman Petrolspor, rakipleriyle arasındaki puan farkını maç eksiğine rağmen 5’e çıkararak, büyük bir avantaj elde etti.
TEK GOLLE ÜÇ PUANI ALDI
Ligin 20. haftasında Batman’da Anadolu Üniversitesi ile karşılaşan Petrolspor, zorlu maçtan üç puan çıkarmayı başardı. Binlerce taraftarının desteğiyle güzel havada oynanan karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz, oyun üstünlüğünü elinde bulundururken müsabakanın ilk yarısında 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. İkinci devreye galibiyet arzusuyla çıkan Petrol’de maç 54. dakikasında sahneye çıkan Halil Yılmaz, Akın Akman’ın pasında topu filelerle buluşturarak Petrolspor’u 1-0 öne geçirdi. Geri kalan dakikalarda farkı attırmak için mücadele eden kırmızı-beyazlılar, bulduğu fırsatları değerlendiremeyince müsabaka 1-0’lık galibiyetle sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 15 maça çıkaran Petrolspor rekora koşarken, liderlik koltuğunu da sağlama aldı.
TÜM RAKİPLERİ PUAN KAYBETTİ
Anadolu Üniversitesi galibiyetiyle birlikte puanını 44’e çıkaran Petrolspor’un rakiplerinden de güzel haber geldi. Haftalardır temsilcimizi yakın markaja alan Turgutluspor evinde Kelkit Belediyespor’a 2-1’lik skorla kaybederken, Efelerspor’da deplasmanda Pazarspor ile 0-0’lık beraberlik yaşadı. Deplasmanda sahaya çıkan Karşıyakaspor, Velimeşe’de iki puan bırakırken, Elazığspor’da Silifke deplasmanında 2-2’lik beraberlik yaşadı. Şampiyonluk yolundaki tüm rakiplerinin kaybettiği haftada galip gelmeyi başaran kırmızı – beyazlılar, şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış oldu.
PETROL KELKİT DEPLASMANINA GİDECEK
Maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunu sağlama alan ve en yakın rakibiyle puan farkını 5’e çıkaran Petrolspor’da adet bayram havası var. Taraftarlar şimdiden şampiyonluk şarkıları söylerken, temsilcimizin ligde oynayacağı halen 9 maçı var. Her maça final niteliğinde hazırlanan Petrol, haftaya Turgutluspor’u deplasmanda deviren Kelkit Belediyespor’un konuğu olacak. 
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN’A GELİN GELDİ

2024-02-20 16:51 - YAŞAM

ÖZTÜZÜN, TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU

2024-02-23 20:14 - SİYASET

BATMANLI ÖĞRETMEN YARIŞMAYA DAMGA VURDU

2024-02-19 15:31 - GÜNDEM

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

2024-02-18 22:19 - GÜNDEM

CANALP: BURANIN ADINI GÜLİSTAN-2 KOYDUK

2024-02-21 17:58 - YEREL

DEM'DEN SÜRPRİZ KARAR

2024-02-20 17:39 - SİYASET

PATLAMADA ÖLEN İŞÇİNİN AİLESİ KAZA GEÇİRDİ

2024-02-23 20:03 - GÜNDEM

MAHALLE SAKİNLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İSTİYOR

2024-02-21 18:06 - YAŞAM

GENÇ KIZ YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

2024-02-25 17:06 - GÜNDEM

AK PARTİ'NİN ADAYLARI BELLİ OLDU

2024-02-20 19:02 - SİYASET

İlgili Haberler

Batmanlı Basketbolcular, Van’ı Rahat Geçti

12:35 - SPOR

Ali Bıçakçı'dan Türkiye 3.'lüğü

11:10 - SPOR

Tüm Maçları Kazanarak Şampiyon Oldu

11:06 - SPOR

Petrolspor Atletizm takımı Avrupa 4.oldu

11:03 - SPOR

Petrolsporlu Şervan, Türkiye 2. oldu

12:16 - SPOR

Günün Manşetleri

BATMAN BAROSU'NDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

17:49 - YEREL

YAPAY ZEKA DOLANDIRICILARI 2.5 MİLYON LİRAYI BİRKAÇ DAKİKADA ÇEKTİ

17:19 - YEREL

Batman'da TDV'den Gıda ve Giyecek Desteği

17:18 - YEREL

Hasankeyf’te Taş Eserler Sergi Alanı Kuruluyor

17:13 - YEREL

TPAO GENEL MÜDÜRÜ GELİYOR

17:11 - YEREL