?>

TEKSTİLDE BATMAN MARKASI ATAĞI

YAŞAM - 12 ay önce

Dünya genelinde bulunan ünlü marklara ürün tedariki yapan Batmanlı tekstilciler, fason üretici olmaktan kurtularak tarihi Hasankeyf ilçemizin isimi olan “Kifa” markasını kurdular.
Validen, Batman Markasına Destek
Batman giyim markasını oluşturan tekstilciler ve MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, Vali Ekrem Canalp’i ziyaret ederek, kurmuş oldukları marka hakkında bilgi verdiler. 
Görüşmede markalaşma konusunda gelinen aşamayı anlatan Kifa Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Ekinci, “Bizler şehrimizin, uzun yıllardır tekstil sektöründe üretim yapan firmalarıyız. Tekstil sektörünün tüm kategorilerinde; alt giyim grubu, üst giyim grubu, iç giyim grubu olan kadın, erkek ve çocuk giyiminin kesim, dikim, ütü paket, yıkama, nakış, baskı işleri yapan üreticileriyiz. 
Uzun bir dönemdir şehrimizde bir marka çalışması tartışması yapılmaktaydı. Yapılan tartışmalar neticesinde şehrimizde üretim yapan 14 firma bir araya gelerek Kifa Giyim San. Ve Tic. A.Ş kuruldu” dedi. 
Kifa markasıyla; üreticilerin üretimden gelen gücünü şehrin dinamikleri ile beraber satış ve pazarlama ile bir araya getirmek olduğunu ifade eden Ekinci; “Amacımız sektörümüzün kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak, fason üretiminin üretici üzerindeki etkisini azaltmak, yerli üretimin yerli satışla birleşmesini sağlamak, sektörümüzde yabancı markaların etkisini azaltmak, yerli ürünlerin satışını yaparak bu katma değeri şehrimizde tutmak, şehrimizdeki istihdamı arttırıp güçlü bir şekilde ayakta kalmasını sağlamak ve şehrimizdeki küçük marka çalışmalarına ön ayak olmak, cesaret ve güven vermektir” dedi. 
Makamında Başkan Özdemir ve heyeti ağırlayan Vali Canalp, şehrimizde on dört firmanın bir araya gelmesi ile kurulan Batman markası Kifa Giyim firması ortaklarını girişimlerinden dolayı tebrik ederek, kendilerine her türlü desteği sunacaklarını ifade etti. 
Yapılan çalışmanın çok değerli olduğunu ifade eden Valimiz, markalaşmanın şehrimizin tekstil sektörüne yeni bir vizyon getireceğini belirterek markalaşma ile beraber tekstil sektörünün daha güçlü bir şekilde ayakta kalabileceğini vurguladı. 
Haftanın Öne Çıkanları

TAZİYE EVLERİNDE YENİ DÜZENLEME

2024-04-30 14:29 - GÜNDEM

ŞİMŞEK'TEN İDDİALARA YANIT

2024-04-30 14:57 - EKONOMİ

İLUH DEVLET HASTANESİ’NE GÖZ DOKTORU ATANDI

2024-04-24 17:28 - SAĞLIK

ÜÇÜNCÜ BİLİŞİM FESTİVALİ BAŞLIYOR

2024-04-30 15:21 - TEKNOLOJİ

TEKNOKENT MASAYA YATIRILDI

2024-04-25 14:58 - TEKNOLOJİ

İŞEME DELİĞİNE İKİ AŞAMALI OPERASYON

2024-04-30 14:33 - SAĞLIK

'ESNAFIN GÜÇLENMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ'

2024-04-30 16:02 - RÖPORTAJ

II. GASTRONOMİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

2024-04-30 14:29 - KÜLTÜR

YENİ MEKANLAR BİTİYOR

2024-04-26 14:37 - YEREL

UZM. DR. CANPOLAT: TEDAVİ EDİLMEZSE ÖLÜM YAŞANABİLİR

2024-04-26 14:54 - SAĞLIK

İlgili Haberler

MURAT ÇİÇEK’TEN EZİDİ VATANDAŞLARA BAYRAM ZİYARETİ

20:41 - YAŞAM

ÖZEL ÖĞRENCİLERE KAHVALTI SÜRPRİZİ

09:30 - YAŞAM

6 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

14:12 - YAŞAM

44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

15:46 - YAŞAM

“AİLE YILI” KAPSAMINDA SEMİNER

15:28 - YAŞAM

Günün Manşetleri

MURAT ÇİÇEK’TEN EZİDİ VATANDAŞLARA BAYRAM ZİYARETİ

20:41 - YAŞAM

"BATMAN’IN HER MAHALLESİ BİZİM İÇİN EŞİT DERECEDE KIYMETLİ"

17:24 - SİYASET

KANAL ETRAFINA DEMİR KORKULUK ŞART!

17:18 - YEREL

BAŞKAN YILMAZ: YEREL BASIN KENTİN VİCDANIDIR

16:54 - SİYASET

SAADET PARTİSİ'NDEN MİDYATLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

16:12 - SİYASET