?>

TEKSTİLDE BATMAN MARKASI ATAĞI

YAŞAM - 9 ay önce

Dünya genelinde bulunan ünlü marklara ürün tedariki yapan Batmanlı tekstilciler, fason üretici olmaktan kurtularak tarihi Hasankeyf ilçemizin isimi olan “Kifa” markasını kurdular.
Validen, Batman Markasına Destek
Batman giyim markasını oluşturan tekstilciler ve MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, Vali Ekrem Canalp’i ziyaret ederek, kurmuş oldukları marka hakkında bilgi verdiler. 
Görüşmede markalaşma konusunda gelinen aşamayı anlatan Kifa Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Ekinci, “Bizler şehrimizin, uzun yıllardır tekstil sektöründe üretim yapan firmalarıyız. Tekstil sektörünün tüm kategorilerinde; alt giyim grubu, üst giyim grubu, iç giyim grubu olan kadın, erkek ve çocuk giyiminin kesim, dikim, ütü paket, yıkama, nakış, baskı işleri yapan üreticileriyiz. 
Uzun bir dönemdir şehrimizde bir marka çalışması tartışması yapılmaktaydı. Yapılan tartışmalar neticesinde şehrimizde üretim yapan 14 firma bir araya gelerek Kifa Giyim San. Ve Tic. A.Ş kuruldu” dedi. 
Kifa markasıyla; üreticilerin üretimden gelen gücünü şehrin dinamikleri ile beraber satış ve pazarlama ile bir araya getirmek olduğunu ifade eden Ekinci; “Amacımız sektörümüzün kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak, fason üretiminin üretici üzerindeki etkisini azaltmak, yerli üretimin yerli satışla birleşmesini sağlamak, sektörümüzde yabancı markaların etkisini azaltmak, yerli ürünlerin satışını yaparak bu katma değeri şehrimizde tutmak, şehrimizdeki istihdamı arttırıp güçlü bir şekilde ayakta kalmasını sağlamak ve şehrimizdeki küçük marka çalışmalarına ön ayak olmak, cesaret ve güven vermektir” dedi. 
Makamında Başkan Özdemir ve heyeti ağırlayan Vali Canalp, şehrimizde on dört firmanın bir araya gelmesi ile kurulan Batman markası Kifa Giyim firması ortaklarını girişimlerinden dolayı tebrik ederek, kendilerine her türlü desteği sunacaklarını ifade etti. 
Yapılan çalışmanın çok değerli olduğunu ifade eden Valimiz, markalaşmanın şehrimizin tekstil sektörüne yeni bir vizyon getireceğini belirterek markalaşma ile beraber tekstil sektörünün daha güçlü bir şekilde ayakta kalabileceğini vurguladı. 
Haftanın Öne Çıkanları

BELEDİYE'DEN 'İSTİKLAL PARKI' AÇIKLAMASI

2024-04-23 20:14 - GÜNDEM

ELAZIĞSPOR'DAN ÇİRKİN İDDİA!

2024-04-23 22:56 - SPOR

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

2024-04-29 12:43 - GÜNDEM

FECİ KAZA: ÇOK SAYIDA YARALI VAR

2024-04-23 21:23 - GÜNDEM

ELAZIĞSPOR’UN HEVESİ KURSAĞINDA KALDI

2024-04-28 15:16 - SPOR

VALİLİK'TEN BELEDİYE'YE 'İSTİKLAL' CEVABI

2024-04-23 20:16 - GÜNDEM

İL BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

2024-04-25 16:35 - GÜNDEM

TAZİYE EVLERİNDE YENİ DÜZENLEME

2024-04-30 14:29 - GÜNDEM

TARİHİ KÖPRÜ TURİZME KAZANDIRILACAK

2024-04-28 14:37 - KÜLTÜR

GÜNEŞTEKİN: BUGÜN ACI BİR TECRÜBE YAŞADIM

2024-04-29 16:51 - GÜNDEM

İlgili Haberler

İSTİHDAMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

16:58 - YAŞAM

PİLLER ATILMASIN, GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILSIN

16:55 - YAŞAM

Türkiye Çevre Platformu: Sulak Alanlar Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya!..

12:17 - YAŞAM

KADINLAR, BİL-MEK KURSLARIYLA İŞ HAYATINA ATILIYOR

15:33 - YAŞAM

VATANDAŞLAR MİNİBÜS ÜCRETLERİNE YAPILAN ZAMMA TEPKİLİ

17:04 - YAŞAM

Günün Manşetleri

BATMAN BAROSU'NDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

17:49 - YEREL

YAPAY ZEKA DOLANDIRICILARI 2.5 MİLYON LİRAYI BİRKAÇ DAKİKADA ÇEKTİ

17:19 - YEREL

Batman'da TDV'den Gıda ve Giyecek Desteği

17:18 - YEREL

Hasankeyf’te Taş Eserler Sergi Alanı Kuruluyor

17:13 - YEREL

TPAO GENEL MÜDÜRÜ GELİYOR

17:11 - YEREL